Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

figure element

Informatie m.b.t. corona en reizen

Beste klant van Primavera Reizen,

Het is onze missie om onvergetelijke ervaringen, voor en met u, te creëren tijdens een welverdiende vakantie. Wij vinden het teleurstellend dat we dit vanwege de uitbraak van het coronavirus niet kunnen doen, hoe u het van ons gewend bent.

Toch kijken we positief naar de toekomst en durven we te dromen over heerlijke (winter)zonvakanties in het prachtige Portugal en Spanje. Wij werken er bij Primavera Reizen aan om de vakanties veilig en comfortabel door te laten gaan.

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle informatie en artikelen over de aanpak van Primavera Reizen rondom de uitbraak van COVID-19. We vragen u om te kijken of u hier het antwoord op uw vragen kunt vinden. Natuurlijk zijn we zoals gewoonlijk voor overige of specifieke vragen tijdens onze openingstijden bereikbaar via telefoon of e-mail.

We hopen dat we u kunnen helpen om mooie herinneringen te creëren in de toekomst. Voor nu willen we u bedanken voor uw steun en begrip.

Stay safe, stay healthy!

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)