Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

figure element

Corona-vouchers

Gebruik hier uw vakantie-tegoed

Indien u vanwege de coronacrisis een tegoed voucher heeft ontvangen, kunt u deze hier inwisselen. Vul onderstaand formulier in om uw voucher te gebruiken. Vul hier de gegevens van de hoofdboeker van de vakantie in.

Dit formulier kan alleen gebruikt worden als u de voucher hebt ontvangen of wanneer u per e-mail bevestiging heeft ontvangen dat de voucher naar u opgestuurd wordt.

Uw corona-voucher kan gebruikt worden voor boekingen die gemaakt worden binnen één (1) jaar na uitgifte voor een bestemming en vertrekperiode naar uw keuze.

Indien u uw voucher via de post heeft ontvangen kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen om uw voucher te verzilveren.

Lees hier alle informatie over de vouchers. Blijf via deze pagina op de hoogte van onze updates en de meest gestelde vragen.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)