PCR-test

PCR-test voor uw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR-Test
  • Uitstekende service
  • Al 30 jaar uw Portugal specialist
  • Scherp geprijsd
  • Nederlandssprekende reisleiding

Boek eenvoudig een PCR-test voor uw vakantie bij Primavera Reizen

Voorbereid op vakantie

Bij Primavera Reizen zijn wij blij dat wij u weer op een welverdiende vakantie kunnen sturen! Wij vinden het belangrijk dat de aanloop naar uw vakantie zo makkelijk mogelijk verloopt. Om veilig op reis te gaan, is het voor enkele bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te laten nemen. Op deze pagina vind u meer informatie rondom deze testen.

Testen via Primavera Reizen

Voor een voordelig tarief van €40,- kunt u een test boeken bij Primavera Reizen, omdat wij samenwerken met HealthCheckCenter. Wij raden aan om tot ongeveer 1 week voor vertrek te wachten met het boeken van een test. Er gebeurt op dit moment veel in de wereld waardoor maatregelen en restricties continu veranderen. Als u toch alvast een test wilt bijboeken, kunt u dat via deze pagina doen.

Voor meer informatie over de test via Primavera Reizen, wijzen wij u graag door naar onze FAQ hieronder.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door Primavera Reizen in samenwerking met HCC op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden Primavera Reizen en HCC geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Last minute vakantie

Veilige last minute vakanties

Primavera Reizen

Naar de zon in de winter