PCR-test voor uw vakantie

  1. Home
  2. Corona
  3. PCR-Test
  • Uitstekende service
  • Al 30 jaar uw Portugal specialist
  • Scherp geprijsd
  • Nederlandssprekende reisleiding

Boek eenvoudig een PCR-test voor uw vakantie bij Primavera Reizen

Voorbereid op vakantie

Bij Primavera Reizen zijn wij blij dat wij u weer op een welverdiende vakantie kunnen sturen! Wij vinden het belangrijk dat de aanloop naar uw vakantie zo makkelijk mogelijk verloopt. Om veilig op reis te gaan, is het voor enkele bestemmingen verplicht om een PCR-test of Antigeen (snel)test af te laten nemen. Op deze pagina vind u meer informatie rondom deze testen.

Gratis test tussen 1 juli en 31 augustus 2021

Tussen 1 juli 2021 en 31 augustus 2021 worden deze testen gratis aangeboden vanuit de overheid. Een afspraak voor deze gratis test maken, kan vanaf 30 juni 2021. Indien u gebruik wilt maken van de gratis test, , maar u heeft al een test geboekt via ons, dan kunt u via Mijn Primavera uw reeds geboekte PCR-test annuleren. U krijgt dan binnen 14 dagen het bedrag teruggestort op uw rekening.

Voor meer informatie over de gratis test van de overheid, wijzen wij u graag door naar onze FAQ hieronder.

Testen vanaf 1 september 2021

Vanaf 1 september 2021 kunt u voor een voordelig tarief van €40,- deze test boeken bij Primavera Reizen, omdat wij samenwerken met HealthCheckCenter. Wij raden aan om tot ongeveer 1 week voor vertrek te wachten met het boeken van een test. Er gebeurt op dit moment veel in de wereld waardoor maatregelen en restricties continu veranderen. Als u toch alvast een test wilt bijboeken, kunt u dat via deze pagina doen.

Voor meer informatie over de test via Primavera Reizen, wijzen wij u graag door naar onze FAQ hieronder.

Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld door Primavera Reizen in samenwerking met HCC op basis van informatie verstrekt door de Nederlandse en buitenlandse autoriteiten. Aangezien de genoemde maatregelen voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend en aanvaarden Primavera Reizen en HCC geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die ontstaat door het gebruik van deze informatie.

Veilige last minute vakanties

Naar de zon op vakantie in 2021