Prijsgarantie

Voor al onze voucherhouders

 1. Home
 2. Corona
 3. Prijsgarantie
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding

Prijsgarantie voor reizigers in bezit van corona-vouchers

Boek dezelfde reis voor dezelfde prijs

Reizigers die hun vakantie bij Primavera Reizen hebben geboekt hoeven zich geen zorgen te maken! Wij houden de prijzen hetzelfde voor alle reizigers die een voucher hebben ontvangen in 2020 vanwege de Covid-19 uitbraak.

Wij zorgen ervoor dat u dezelfde vakantie nog een keer kunt boeken voor exact dezelfde prijs dankzij onze prijsgarantie. Door onze prijzen hetzelfde te houden hopen wij zekerheid en rust te kunnen bieden.

Hoe maakt u gebruik van de prijsgarantie van Primavera Reizen?

✔ Boek uw nieuwe vakantie volgens de voorwaarden op onze website en gebruik uw voucher als betaalmethode. Twijfelt u of u aan de voorwaarden voldoet? Neem voor het maken van de boeking contact met ons op om te verifiëren of uw vakantie aan de voorwaarden voldoet.
✔ Stuur ons een e-mail via info@primaverareizen.nl met het boekingsnummer van uw geannuleerde reis, het boekingsnummer van uw nieuw geboekte reis, uw e-mailadres en uw telefoonnummer (optioneel).
✔ Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? Dan passen wij het totaalbedrag van uw nieuwe vakantie aan in uw boeking. Als u direct bij het maken van uw nieuwe boeking al betaald hebt, dan storten we het teveel betaalde bedrag binnen drie weken terug op uw voucher.

Voor meer informatie over de prijsgarantie en de volledige voorwaarden hieronder. Heeft u vragen over de prijsgarantie van uw nieuwe vakantie? Neem dan contact met ons op voor het maken van de boeking.

 • Persoonlijke service
 • Alle vakanties CO2-neutraal
 • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
 • Financiële zekerheid via SGR
 • Altijd verzekerd van repatriëring

Voorwaarden van de prijsgarantie

Prijsgarantie voor voucherhouders (zelfde reis, voor dezelfde prijs)

Is uw reis tijdens de coronacrisis geannuleerd? Bij ons heeft u recht op dezelfde reis voor dezelfde prijs.

Wat fijn dat u uw voucher wilt gaan gebruiken om uw volgende vakantie te boeken en heel erg bedankt voor uw geduld in deze roerige tijden. Omdat we ons goed beseffen dat de annulering van uw vorige vakantie erg teleurstellend geweest moet zijn, willen we u met onze ‘prijsgarantie voor voucherhouders’ de mogelijkheid bieden om dezelfde reis een jaar later alsnog te maken voor dezelfde prijs.

Wilt u hier graag gebruik van maken of twijfelt u of uw vakantie onder de prijsgarantie valt? Neem dan contact met ons op via info@primaverareizen.nl.

 • U heeft een SGR corona-voucher of Primavera voucher vanwege het annuleren van uw vakantie vanwege Covid-19.
 • De prijsgarantie voor voucherhouders is enkel geldig voor vouchers uitgegeven voor 1 januari 2021.
 • Het betreft een prijsgarantie van een identieke pakketreis. Voor de prijsgarantie geldt dat alle reiselementen gelijk moeten zijn, deze reiselementen omvatten onder andere (maar niet uitsluitend):
  o Dezelfde accommodatie en verzorging
  o Hetzelfde kamertype
  o Dezelfde reisduur
  o Dezelfde categorie huurauto
  o Aankomst & vertrek op dezelfde datum, of maximaal 7 dagen eerder of later in 2021*
  o Dezelfde vertrek- & aankomstluchthaven
  o Hetzelfde aantal personen (ook: kinderen en baby’s**)
  o Ruimbagage, indien deze bij de vorige reis inbegrepen was
 • Het betreft een prijsgarantie inclusief reserveringskosten en bijdrage calamiteitenfonds.
 • Het betreft een prijsgarantie exclusief verzekeringen.
 • De prijsgarantie voor voucherhouders is niet te combineren met andere acties.
 • De prijsgarantie is geldig voor nieuwe boekingen met vertrekken t/m 31/12/2021.
 • Om aanspraak te maken op de prijsgarantie, dient u uw nieuwe boeking binnen 12 maanden na de boekdatum van uw geannuleerde vakantie te maken.
 • De Nederlandse overheid heeft besloten dat er per 1 januari 2021 een extra vliegbelasting wordt ingevoerd voor alle vertrekkende passagiers van 2 jaar en ouder. Deze belasting heeft als doel om mensen te stimuleren meer milieubewuste keuzes te maken. Naar aanleiding van dit besluit zullen wij deze extra vliegbelasting, conform de regelgeving van de ANVR, gaan doorberekenen op jouw vakantie. De extra vliegbelasting bedraagt 7,85 euro per reiziger. Wij betalen dit bedrag vervolgens aan de luchtvaartmaatschappij die deze belasting zal moeten afdragen aan de overheid.
 • De voorwaarden van de prijsgarantie kunnen naar aanleiding van ontwikkelingen in de reisbranche aangepast worden. Controleer daarom altijd de actueel geldende voorwaarden op het moment van boeken. Bekijk hier de voorwaarden.

*Zou u in 2020 in één van onderstaande schoolvakanties op vakantie gaan, dan geldt de garantie alleen voor dezelfde schoolvakantieweek in 2021. Als uw verblijf van 2020 (deels of geheel) buiten onderstaande data valt, dan geldt de prijsgarantie niet voor vertrek in de schoolvakanties in 2021.

Meivakantie: verblijf tussen 17-04-2020 en 03-05-2020
Zomervakantie: verblijf tussen 03-07-2020 en 23-08-2020
Herfstvakantie: verblijf tussen 09-10-2020 en 18-10-2020
Kerstvakantie: verblijf tussen 19-12-2020 en 03-01-2020

Meivakantie: verblijf tussen 23-04-2021 en 09-05-2021
Zomervakantie: verblijf tussen 09-07-2021 en 29-08-2021
Herfstvakantie: verblijf tussen 15-10-2021 en 24-10-2021
Kerstvakantie: verblijf tussen 25-12-2021 en 09-01-2021

** Zou u in 2020 reizen met een baby, die volgens onze website nu als kind berekend wordt, dan betaalt u het verschil bij. Neem contact met ons op voor een prijsvoorstel en eventuele boeking.

Hoe kunt u gebruik maken van de prijsgarantie?

 • De voorwaarden van de prijsgarantie kunnen naar aanleiding van ontwikkelingen in de reisbranche aangepast worden. Controleer daarom altijd de actueel geldende voorwaarden op het moment van boeken.
 • De voorwaarden van de prijsgarantie kunnen naar aanleiding van ontwikkelingen in de reisbranche aangepast worden. Controleer daarom altijd de actueel geldende voorwaarden op het moment van boeken.
 • Boek uw nieuwe vakantie volgens de bovenstaande voorwaarden op onze website en gebruik uw voucher als betaalmethode. Twijfelt u of u aan de voorwaarden voldoet? Neem dan voor het maken van de boeking contact met ons op om te verifiëren of uw vakantie aan de voorwaarden voldoet.
 • Stuur een e-mail naar info@primaverareizen.nl met het boekingsnummer van uw geannuleerde reis, het boekingsnummer van uw nieuw geboekte reis en uw telefoonnummer (telefoonnummer is optioneel).
 • Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? Dan passen wij het totaalbedrag van uw nieuwe vakantie aan in uw boeking. Als u direct bij het maken van uw nieuwe boeking al betaald heeft, dan storten we het teveel betaalde bedrag binnen drie weken terug op uw rekening.