Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Speciaal voor racefietsers!

Racefietsen in het schitterende Portugal

In het najaar, in de winter en in het voorjaar is het klimaat heerlijk mild en subtropisch in de Zuid-Portugese Algarve. Ideaal om sportief te fietsen door het rustige, glooiende binnenland.

Speciaal voor racefietsers heeft Primavera Reizen verschillende routes samengesteld, variërend in lengte van 30 km tot meer dan 100 km. Het niveau van de routes is vergelijkbaar met die van de Ardennen. Geen hooggebergte maar mooie glooiende heuvels met af en toe een vlak stuk ertussen. Afhankelijk van de route zijn er een paar steile wegen (13/14%).

Boek nu zo’n sportieve fietsvakantie bij Primavera Reizen. Een Giant TCR alu met Shimano 105 triple of compact staat al voor u klaar! Uw Fietssportvakantie is inclusief de vlucht en transfer, het verblijf in Hotel Vasco da Gama (o.b.v. halfpension), het gebruik van een Giant racefiets en diverse routes.

Let op, de fietssportvakantie is alleen telefonisch te boeken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of boek deze fietssportvakantie door contact op te nemen met ons Sales & Service team op 010-245 25 55 of info@primaverareizen.nl.

Fietssportvakantie in Portugal

Fietssportvakantie in Portugal

  • Actieve en sportieve vakantie
  • Giant TCR alu 105 triple of compact
  • Incl. vlucht, transfers en verblijf
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)