Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Een maandje genieten van de zon

Even helemaal opladen in Spanje of Portugal

Wilt u er een tijdje tussenuit en wat extra vitamine D opdoen? Wat dacht u van een maandje naar de zon? Primavera Reizen biedt de leukste vakanties naar Spanje of Portugal tegen een aantrekkelijke prijs.

Wist u dat het ideaal is om voor een langere tijd op vakantie te gaan? Niet alleen geniet u van alle vrijheid en komt u geheel ontspannen terug van vakantie. Ook geeft een langere reisduur u de gelegenheid om uw vakantiebestemming goed te leren kennen. U weet straks precies waar dat goede eettentje zit en waar u terecht kunt voor een lekker bakje koffie. Ook heeft u alle tijd om erop uit te trekken. Met de fiets, te voet of met een huurauto komt u op de leukste plekjes.

Wij bieden u de keuze uit comfortabele appartementen en goede tot zelfs luxe hotels. Allen met een fijne ligging aan het strand en/of in het centrum van leuke badplaatsen aan de prachtige Algarve of gezellige Costa Blanca. Verblijft u liever op een wat rustigere plek? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Goed om te weten is dat als u de prijzen van 4-weekse reizen wilt bekijken u deze terugvindt op de accommodatiepagina van uw favoriete vakantieadresje. Bij de tab Prijzen & boeken klikt u de selectie 12-29 dagen aan. Onderaan de pagina vindt u de prijzen terug van een 29-daagse reis. Bent u nieuwsgierig naar wat uw ideale vakantie kost bij meer dan 29 dagen? Kies dan voor de selectie >29 dagen/overwinteren.

Maandje naar de zon

  • Een maand lang genieten
  • Even helemaal opladen
  • Gezelligheid en vertier
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)