Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Ontsnap aan de winterkou en geniet in Albufeira

Het milde, subtropische klimaat doet u de winter even vergeten

Niet alleen tijdens de zomermaanden is Albufeira in de Algarve een ideale bestemming om uw vakantie te vieren. Ook in de winter kunt u hier uitstekend genieten van een welverdiende vakantie. Wat u misschien niet wist is dat Albufeira ook erg geschikt is om voor een langere tijd te verblijven. Vele overwinteraars zijn u al voor gegaan en komen jaarlijks graag terug naar hun tweede thuis. En dit is niet zo gek. Naast het milde, subtropische klimaat, de goudgele stranden en prachtige binnenland heeft Albufeira alles in huis voor een geslaagde overwintervakantie. Met het ruime aanbod aan fijne appartementen en hotels, de gezellige restaurantjes, winkels en supermarkten is alles binnen handbereik. Ook voor een bezoek aan de huisarts of tandarts kunt u in Albufeira goed terecht.

Wilt u overwinteren in Albufeira, maar niet te veel geld kwijt zijn? Dan bent u bij Primavera Reizen aan het juiste adres! U verblijft bijvoorbeeld al voor € 525,- per persoon 4 weken in het gezellige Albufeira. Klik hier voor meer goedkope overwintervakanties in Portugal.

Bent u al eens in Albufeira geweest en wilt u eens iets anders? Een overwintervakantie in het gezellige Monte Gordo aan de Oost-Algarve kunnen wij u van harte aanbevelen. Al met al keuze genoeg om de winterkou te ontvluchten en wat extra vitamine D op te doen tijdens de wintermaanden!

Overwintervakantie in Albufeira

Overwinteren in Albufeira

  • Van alle gemakken voorzien
  • Veel te zien, te doen en te beleven
  • Goede appartementen voor een fijn verblijf
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)