Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Hotel Auramar - Halfpension

terug
maandag 11 november, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 20 beoordelingen voor Hotel Auramar - Halfpension ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,7
Kamer
6,6
Maaltijden
7,8
Vakantie algemeen
7,6
Overige faciliteiten
7,2
Prijs/kwaliteit
7,7
Ligging
9,2
Personeel
7,8
Zwembad
7,6
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2019
    Gezelschap:
    Stel
    7,0
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Zwembad
    9,0
    Zeer oud hotel waar heel veel mis mee is. Het hotel heeft een al inclusieve concept dat wij niet hadden. Er wordt bij half pension geen rekening gehouden met gasten. Er wordt je dan niets anders aangeboden dan wat bij al inclusive gasten geschonken word. Ook is het hotel niet geschikt voor minder validen.
  2. Door:
    G.GREFEN
    Periode:
    mei 2019
    Gezelschap:
    Stel
    6,4
    Kamer
    5,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Schoonmaak
    4,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    6,0
    Kamer is erg gedateerd. En slecht onderhouden. Piept en kraakt. Slechte beeldkwaliteit op de televisie.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    april 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij hebben een prima vakantie gehad mede door ons verblijf in het Auramar resort wat ik al kende uit een eerder verblijf van twee maanden. De ligging van het resort is echt geweldig met vriendelijk en service gericht personeel. Door de ingezette renovatie van de kamers word dit resort een toplocatie om te verblijven.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    maart 2019
    Gezelschap:
    Stel
    6,8
    Kamer
    5,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Schoonmaak
    6,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    7,0
    Goede locatie.
  5. Door:
    Harrie
    Periode:
    maart 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Geen behoorlijke informatie aan de balie m.b.t. bijv. bus naar markt. Info bus komt om 10.00 uur, echter dat was een week eerder, voor niks een half uur staan wachten. Voor de rest geen klachten.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Prima hotel zeker aan te bevelen. Het eten kon wat gevarieerder zijn maar er was voor ieder wat wils. Het is ten slotte geen 5-sterren hotel. Personeel in restaurant was heel vriendelijk, zou er zeker nog een keer terug gaan.
  7. Door:
    Goudbeek
    Periode:
    februari 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    6,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Kamer was wat sober, geen ventilatie mogelijk. Handdoeken, bedlinnen uitstekend verzorgd. Dagelijkse schoonmaak netjes. Eten was goed, dagelijkse variatie van groente was wat eentonig, wel kwaliteit en verzorgd. Keuze vlees, vis en ontbijt zeer goed. Personeel uitstekend, behulpzaam vriendelijk. Is een overweging voor herhaling voor ons.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij zijn al drie keer geweest in dit hotel en hebben het de eerste en laatste keer prima naar ons zin gehad, de tweede keer hebben we het koud gehad en was er geen windscherm langs de galerij en hadden we totaal geen uitzicht ergens naar toe. Hadden nu een voorkeur gevraagd maar niet gekregen. Voor terug kerende mensen zou dit moeten kunnen.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2019
    Gezelschap:
    Anders
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    7,0
  10. Door:
    T. Klein
    Periode:
    januari 2019
    Gezelschap:
    Anders
    5,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Schoonmaak
    5,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Zwembad
    8,0
    Ik ga er nooit meer naar toe. Baliepersoneel niet service gericht. Wifi in de openbare ruimte puur slecht, te zwak voor gebruik met zo veel gasten, te traag, plaatjes konden niet geopend worden, foto's niet gedownload. Is niet meer van deze tijd. Ruimte was ook onverwarmd! Koud als je daar een poosje zat ivm de wifi. Veel dingen waren kapot, zoals kastjes, deurtjes, die niet sloten, scheef hingen. Meeste fitness apparatuur was kapot. De restaurant dames waren schatten en lief en hielpen je als je ze nodig had. Kamers werden goed schoon gehouden. Tuin was mooi. Werd meer tijd aan besteed en bijgehouden dan het meubilair in het hotel.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een fijn hotel. Heel vriendelijk personeel. Wij komen hier al acht jaar en zien er elk jaar weer naar uit. Zien ook ieder jaar weer veel dezelfde mensen terug. Ligt op mooie locatie.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Slaapkamer is goed. Badkamer is minder, WC staat dichtbij op de zijmuur,kan hierdoor niet goed op zitten. 2 x geklaagd dat er mieren zijn in de badkamer, worden niet goed bestreden. Na dat de reisleidster aan de receptie had vertelt, krijgen we een spuitbus om het zelf te doen. Badkamer op de C blok moet eigenlijk gerenoveerd worden.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    4,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Een goed hotel dat iets gedateerd is, maar in een vleugel is men aan het renoveren. Voor mensen die minder goed ter been zijn is het gezien de vele trappen en hoogteverschillen minder goed.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2018
    Gezelschap:
    Anders
    7,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Kamer was aan renovatie toe.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,5
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    8,0
    We zijn geweest en zijn tevreden. Iets ouder hotel. We gaan in maart 2019 weer. Volop in de renovatie, personeel geweldig. Meneer van de animatie is super, geweldig. Muziek in de bar is veel te hard. Eten is prima, wie hier zeurt is een niks gewend. Bediening is prima in restaurant en in de bar.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)