Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Fietsrondreis Alentejo & Algarve - 8 dagen

terug
maandag 2 november, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 2 beoordelingen voor Fietsrondreis Alentejo & Algarve - 8 dagen ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

 1. Door:
  Jan en Yvonne
  Periode:
  april 2019
  Gezelschap:
  Stel
  7,0
  Kamer
  8,0
  Ligging
  7,0
  Maaltijden
  7,0
  Overige faciliteiten
  8,0
  Personeel
  8,0
  Prijs/kwaliteit
  8,0
  Schoonmaak
  1,0
  Vakantie algemeen
  8,0
  Zwembad
  8,0
  Wij fietsen graag dus daarom deze reis geboekt. De brochure gaf aan dat we fietsen zouden krijgen die tussen een mountainbike en cityfiets in zit. De fiets heeft een hoog stuur wat niet fijn is om mee de bergen in te fietsen. Wij hebben daarvoor in de plaats gekozen voor mountainbikes. Achteraf waren we daar erg blij mee. De rondreis heeft verschillende beklimmingen die tot wel 7 a 8 % zijn, ook een 14% berg kwamen we tegen. De routes waren mooi maar niet altijd even duidelijk, soms was het goed kijken welke richting we op moesten. Veel olijf en sinaasappelbomen en vergezichten. Heel veel ooievaars hebben we gezien. De dorpen/stadjes waar we hebben overnacht waren verschillend maar hadden allen wel een ruïne van een kasteel of burcht. De hotels waren goed. De afstand van 50 km was goed te doen op 1 dag. De langste afstand op de terugweg naar Monto Gordo van 80 km was pittig. Veel afdalingen met evenzoveel beklimmingen met pas op de laatste 10 km alleen afdalen en vlak rijden. Wij hebben genoten maar vinden wel dat deze tocht alleen gemaakt kan worden met enige ervaring in klimmen en dalen.
 2. Door:
  anoniem
  Periode:
  februari 2019
  Gezelschap:
  Stel
  8,2
  Kamer
  7,0
  Ligging
  9,0
  Overige faciliteiten
  7,0
  Personeel
  9,0
  Prijs/kwaliteit
  8,0
  Vakantie algemeen
  9,0
  Goed georganiseerd wat betreft accommodaties en vervoer van de koffers. De aanduiding van de routes zijn perfect aangegeven op twee kleine puntjes na. Verder is het gebied goed te fietsen en is het mooi en bezienswaardig. Hotelpersoneel is heel vriendelijk en hulpvaardig. Jammer dat de mogelijkheid om te dineren in de hotels niet aanwezig is, en dat de restaurants pas om 20.00 uur open zijn. Ook jammer is dat de kamers geen koelkast hebben. Al met al wel een aanrader!


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)