Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

maandag 5 oktober, 8 dagen, 4 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 63 beoordelingen voor Appartementen Alba ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,8
Kamer
7,9
Maaltijden
7,7
Vakantie algemeen
8,3
Overige faciliteiten
7,8
Prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
8,2
Schoonmaak
6,8
Personeel
8,2
Zwembad
7,0
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima gemoderniseerd hotel. Vriendelijk personeel.
  3. Door:
    lily duijst-blanken
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    6,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    6,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    6,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Mijn echtgenote was afhankelijk van een scootmobiel. Deze mocht niet geparkeerd worden voor haar kamer met als gevolg dat ze iedere keer 60 meter moest lopen wat ze eigenlijk niet kan. Ze wilden daarin echter niet mee werken.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    5,9
    Kamer
    3,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    De douchekraan zit 40 cm van de vloer en de kop op 170 cm. Voor de douchekop loopt een dwarsstang, wanneer je 189 cm lang bent is het onmogenlijk rechtop te douchen. Wanneer je stram bent is het erg moeilijk om e.e.a.te bedienen en rechtop te douchen. Dan hadden we ook nog buren die in hun appartement rookte, met name 's avonds laat, de rook kwam via het afzuigkanaal in onze badkamer echt verschrikkelijk. Mijn vrouw is astmapacient, we hebben het gemeld bij receptie maar dat hielp niet. Ze kreeg het zo benauwd dat we naar de dokter en het ziekenhuis zijn geweest. Uiteindelijk zijn we 2 dagen eerder vertrokken en hebben elders een hotel geboekt. Het schoonhouden van het appartement was verder uitstekend evenals de bedden.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Vriendelijke ontvangst. Met vragen kun je altijd bij de receptie terecht.
  6. Door:
    André Broug
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    7,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    1,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Doordat in het winterseizoen de verbouwingen worden doorgevoerd, is er soms wat lawaai van boormachines. Dit heeft echter het voordeel dat er iedere jaar weer verbeteringen zijn aangebracht.
  7. Door:
    Rita Mooiweer.
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    8,0
    Kamer
    1,0
    Ligging
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Ik wil graag even een toelichting geven. De maand januari 2020 bracht ik door in Alba. Over Alba in het algemeen kan ik zeer positief zijn: vriendelijk personeel, mooi, nieuw en een schoon appartement. Meer dan voldoende wisseling van lakens, handdoeken, closetpapier enz. en altijd heerlijk warm water. De ligging, hoewel niet aan zee, was voor mij geen enkel probleem, want zowel de bus als de trein, waren daardoor weer heel dichtbij. Voor zover ben ik meer dan tevreden. Over de ligging van mijn appartement daarentegen , ben ik ontzettend ontevreden. Ik overdrijf echt niet, als ik zeg, dat ik het slechtste appartement van Alba toegewezen kreeg. Ik reis de hele wereld over, ben niet kieskeurig, maar dit was niet jofel. Geen enkel sprankje zon, koud en tegenover twee woningen. Op het balkon keek ik alleen maar tegen een muur. Vanwege de privacy hield ik de gordijnen veel dicht. Zowel bij Primavera als bij Alba heb ik om een ander appartement (tegen betaling) gevraagd. Dat werd niet gehonoreerd. Vond ik wel jammer en heb desondanks er het beste van gemaakt. Dit was wat ik toch even kwijt wilde en hopelijk krijg ik volgend jaar een appartement met betere ligging en meer zon.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Helaas waren ze in hotel Alba appartementen aan het ombouwen naar hotelkamers. Gaf op de dag veel overlast. Ook een dag, dat ze ons balkon aan het opknappen waren. Hadden de stroom uit gezet en kwamen niet terug om het weer aan te zetten. Uiteindelijk hebben we zelf gevonden hoe het weer aan moest(hoofdschakelaar).
  9. Door:
    Annie v houtum
    Periode:
    oktober 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,4
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    5,0
    Het is een heel fijn aparthotel, gastvrij, schone kamer elke dag opnieuw. Groot plus punt is de grote inloopdouche en heel goede bedden. Ook het buffet ontbijt is goed en ruim assortiment.
  10. Door:
    Winters
    Periode:
    september 2019
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Erg kleine kamers en vooral de douche is erg klein.
  11. Door:
    Alexander
    Periode:
    september 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Drie weken in Alba hotel geweest. Erg mooi en verzorgd geheel. Leuke fitness ruimte en mooi zwembad. We zijn op basis van logies gebleven en kunnen dus niets over het eten zeggen. Kamer wordt elke dag verschoond en nieuwe handdoeken gegeven. Het hotel/appartementen liggen erg centraal. Je bent zo aan het strand of snel op de autoweg om de Algarve te gaan verkennen.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,2
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Schoonmaak
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    9,0
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2019
    Gezelschap:
    Stel
    6,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Schoonmaak
    1,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    6,0
    Het is een heel fijn hotel, mooie kamers en schoon. Ontbijt is ook prima, alleen jammer dat er geen bar is met terras.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    juni 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Schoonmaak
    6,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    5,0
    Een heerlijke vakantie gehad in een mooi 2-kamer appartement. Het personeel is erg vriendelijk. En het hotel is erg schoon. Goede bedden. In 1 woord Super.
  15. Door:
    HdV
    Periode:
    mei 2019
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    5,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Schoonmaak
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    8,0
    Appartement is niet luxe maar functioneel en compleet. Ontbijt is relatief duur en eetzaal erg ongezellig. De ligging t.o.v. strand en veel restaurants is uitstekend.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)