Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

maandag 2 november, 8 dagen, 4 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 288 beoordelingen voor Appartementen Dunamar - logies ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,8
Kamer
8,2
Maaltijden
7,4
Vakantie algemeen
8,3
Overige faciliteiten
7,7
Prijs/kwaliteit
8,1
Ligging
8,9
Schoonmaak
6,3
Personeel
8,2
Zwembad
7,2
  1. Door:
    Frederik
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    4,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    3,0
    Overige faciliteiten
    2,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    4,0
    Kille ontvangst, lang wachten voordat je wordt ingecheckt, er zit geen “leven” in het complex, personeel is weinig communicatief, heel veel zeemeeuwen boven het zwembad, dus vies. Half pension is zeker af te raden, met name het “diner” is ronduit slecht. De bediening is vooral actief met het eigen mobieltje. Een weinig uitnodigende sfeer. Dus: geen aanrader!!
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    7,8
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Kookfaciliteit niet al te royaal. Heb daarom geen gebruik gemaakt van eten bereiden. Bedden waren top. Heerlijk geslapen. Helaas de kanalen op tv, super weinig nederlandse zenders terwijl zeker 60 % Nederlanders in Dunamar waren. Goede schoonmaak en personeel erg aardig.
  3. Door:
    Marcella en Paul
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima appartement. Spijtig dat alle faciliteiten gesloten waren. Hier stond geen compensatie tegenover. Niet van Primavera, niet van Dunamar. Best wel lawaai bij het buiten zwembad. Volgend jaar hopen wij dat alle faciliteiten klaar zijn en gaan wij met veel plezier terug.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    6,7
    Kamer
    5,0
    Ligging
    9,0
    Overige faciliteiten
    3,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij hadden een kamer geboekt zeezijde dit zijn de duurste en gevraagd om 3 of 4 hoog een beetje in het midden. Wij kregen een kamer op 1 hoog helemaal in het hoekje. Om 1 uur geen zon meer. Na een protest van ons konden wij na veel zeuren na 3 dagen verhuizen 2 kamers verder ook 1 hoog. Om 3 uur geen zon meer. Ik heb de indruk van het nieuwe management bij Dunamar of/en bij jullie er misschien andere afspraken zijn gemaakt. Veel Nederlanders hadden ze op 1 hoog geplaatst. Wij zijn hier 12 jaar en nooit zoveel mensen horen klagen.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prachtig complex niets op aan te merken. De receptionisten waren niet erg vriendelijk. Ook werd er niets georganiseerd.
  6. Door:
    Catharina
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,8
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    De faciliteiten zijn altijd prima, alleen jammer, dat de fitness. Waar ik andere jaren 4x per week gebruik van maakte, dit jaar gerenoveerd werd. Wij hopen van harte, dat de fitness bij een volgend verblijf weer open is. Wat betreft de kamer zouden een kleine pan en een waterkoker erg aangenaam zijn. Verder vinden wij het een zeer aangenaam hotel met mooie ruime appartementen. De bedden zijn uitstekend, voor mij (ik heb ernstige rugklachten) een heel belangrijk punt.
  7. Door:
    Rini
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  8. Door:
    Fam. Van Gemert.
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het was voor ons een eerste kennismaking met Dunamar, maar voor herhaling vatbaar. Een prima service aan de balie. Waar we om vroegen werd gelijk duidelijk beantwoord, of snel hierna op de kamer afgeleverd. Daarnaast kregen wij iedere dag nieuwe lakens ed. De handdoeken keurig iedere dag nieuwe. Onze kamer werd iedere dag weer gepoetst. Dus onze fooi dik en dubbel waard. Wij komen daarom graag terug naar Dunamar.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima tijd gehad, 8 weken waren zo voorbij.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    6,9
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    1,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    We waren er voor de tiende keer en je kon merken dat er een nieuwe manager is. Buffet prijs verhoogd, nou dat is toch wel teveel gevraagd voor wat er word aangeboden. De verbouwing zou in december klaar zijn, dus niet. Waren op de hoogte maar had wel wat meer verwacht aan coulance vanwege de herrie. Het zijn mooie appartementen maar na zoveel gebruik vooral de badkamer mag er wel wat opgeknapt worden. De liging van Dunamar is perfect.
  11. Door:
    S.de Rooij
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    5,7
    Kamer
    4,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    4,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    4,0
    Vakantie algemeen
    4,0
    Mooi hotel en kamer. We wisten dat er aanvaardbare overlast van een verbouwing zou zijn. Dit bleek het gedreun van kantoor en het gejank van slijpmachines te zijn vlak boven ons hoofd op de eerstvolgende verdieping. Blij weer thuis te zijn. Jammer dat wij hiervoor een paar duizend euro moesten betalen.
  12. Door:
    Jan en Anneke Boksman
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    7,2
    Kamer
    7,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Zwembad
    9,0
    Wij hadden een kamer op de oostkant(boskant) op zich niks mis mee(ochtendzon). Ware het niet dat we op een bouwplaats keken. Ook de betonmolen draaide af en toe. Terwijl we van tevoren een brief hadden gehad en we op de hoogte werden gesteld van de verbouwing van het zwembad en de fitness. Maar we zouden daar geen last van hebben. Dus wel! Zijn maar veel weggeweest. Dat was voor ons een minpuntje.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het was een prettig verblijf.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het was prima.
  15. Door:
    Sanne Poortmans
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Het is een prima hotel vriendelijk personeel schoon, als er iets niet in orde is en je gaat naar receptie word zo snel mogelijk opgelost. Het enige is je moet douchen in bad en dat is niet makkelijk en zeker niet voor mensen die slecht ter been zijn. Dus misschien is het mogelijk dat ze inloopdouches gaan installeren! Maar verder perfect hotel.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)