Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

vrijdag 30 augustus, 8 dagen, 4 personen, Logies

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 17 beoordelingen voor Appartementen Dunamar - logies ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,2
Kamer
8,6
Maaltijden
8,1
Vakantie algemeen
8,5
Overige faciliteiten
7,9
Prijs/kwaliteit
8,2
Ligging
9,0
Personeel
8,1
Zwembad
7,7
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    6,0
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    Aparthotel Dunamar is aan te raden voor iedereen. Het heeft een mooie ligging en er is veel te doen. De service is goed. Het appartement is goed en schoon. De faciliteiten zijn ook goed. Beleefd personeel.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    oktober 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    7,0
    Zeer goed bevallen.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,7
    Kamer
    7,0
    Kindvriendelijkheid
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    7,0
    Kreeg eerst kamer toegewezen op de eerste etage. Keek uit op hotel Vasco da Gama en parkeerplaats. Geen zee te zien en wel betaald voor zijzeezicht.4 Dagen later(was er andere kamer vrij) andere kamer gekregen.Badkamer is goed maar mag wel kleine opknapbeurt hebben.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,5
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    10,0
    Prima Aparthotel Dunamar. Vriendelijk personeel. Alleen de WiFi slecht c.q. niet op de kamer aan de straatkant. Sommige dagen moesten we te lang achter het rode koord wachten voordat we naar het ontbijt konden.Eerst moest het ontbijt aangevuld worden terwijl er wel tafeltjes vrij waren.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,5
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    8,0
    Over het algemeen is het een goed hotel, alleen zal men meer aandacht moeten besteden aan de sterkte van WIFI op de kamers, het is niet altijd goed te ontvangen (slechte kwaliteit voor huidige tijd).Ik denk dat Primavera daar wel iets in kan betekenen om dat te verbeteren.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zeker niks te klagen over dit hotel.Vriendelijk bediening in het restaurant.Aardig schoonmaak personeel,vroegen vaak cleaning?Zag er altijd netjes uit.Wij hadden ons balkon op het oosten en keken op de parkeerplaats.Leuk om de strandbezoekers te zien sjouwen met stoelen en parasols.Wat jammer dat daar de rommel niet opgeruimd wordt.In de lift hangt een brief over het badlakens leggen op de stoelen bij het zwembad. Wie controleerde dat?
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima viersterren hotel/appartementen complex op een perfecte locatie.Voldoende faciliteiten en schoon.Heerlijk zwembad met, helaas onvoldoende ligbedden management.Niet alle medewerkers zijn communicatie vaardig ofschoon taalvaardigheid prima is.Het verblijf in Monte Gordo was uitermate plezierig, het weer, strand, winkels en restaurants in ruime mate en van prima kwaliteit.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Goede ligging v.h. hotel. Service goed. Eten voor elk wat wils. Geen overbodige geluiden van andere reisgenoten. De rust was erg belangrijk.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  12. Door:
    B.Veldhuis
    Periode:
    augustus 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het is een prachtig hotel op een fantastische locatie.Goede service en prima personeel.
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    augustus 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    6,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    4,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    Hotel is mooi en netjes. Handdoekservice aan zwembad goed. App elke dag netjes, altijd nieuwe handdoeken. Als je ontbijt bijgeboekt hebt moet je of vroeg gaan of aansluiten in soort wachtrij tot er een tafel beschikbaar is. Ik heb gelezen dat er genoeg ligstoelen zouden zijn bij het zwembad. Maar dat is echt niet het geval. Je moet echt handdoek leggen rond 08.00 uur of je hebt geen stoel. Hotel heeft wel nota's hangen dat handdoek leggen niet mag maar het gebeurd. Het erge is dat als je een stoel hebt en je bent even naar de receptie of je gaat tussendoor even een uitje boeken bij terugkomst je handdoek verwijderd is en ergens op een stapel ligt op de grond of bij ons alle drie handdoeken op 1 stoel. Ik heb ook gezien dat dit gedaan word door de zwembadmeester en dat het altijd Portugezen zijn die dan het plekje ingenomen hebben. Het is trouwens heel duidelijk te merken dat je als niet Portugees bent minder behandeld word. Personeel vooral receptie is niet behulpzaam, geen uitleg/folder/papiertje wat waar is. Je moet maar zelf kijken.Bijv. wij hadden een huurauto en bij aankomst kregen we te horen dat de parkeergarage vol was en de volgende dagen niets vrij zou komen. Het parkeren is daar nl. een ramp.
  14. Door:
    Eric en Petra
    Periode:
    augustus 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    7,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij hebben prima vakantie gehad in Dunamar.Heel mooi hotel met mooi zwembad en lekker dicht bij het strand. Hele mooie kamer, elke dag schoonmaak prima!Klein minpuntje is de airco. Je kan niet op balkon zitten als de airco aanstaat (vanwege de warme lucht).Monte Gordo een hele leuke plaats vooral 's avonds leuke restaurantjes.Kortom, een hele leuke vakantie. Prima service alles goed geregeld (voor ons de 1e keer dat wij via Primavera reizen hebben geboekt).
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    juli 2018
    Gezelschap:
    Gezin met oudere kinderen
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooie ligging aan het strand. Vooral kamer met uitzicht zee is aan te raden. Ik vind de aankleding van het hotel kaal, rondom zwembad is het niet gezellig, geen beplanting en een kaal terras.Verder wordt er goed schoongemaakt op de kamers en rest van hotel. Leuke uitvalbasis om tripjes te ondernemen. En een fiets huren is ook aan te raden.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)