Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Hotel Alcazar & Spa - winterzon

terug
maandag 23 november, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 51 beoordelingen voor Hotel Alcazar & Spa - winterzon ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,9
Kamer
8,2
Maaltijden
8,2
Vakantie algemeen
8,4
Overige faciliteiten
8,0
Prijs/kwaliteit
8,3
Ligging
8,5
Schoonmaak
6,0
Personeel
8,6
Zwembad
6,7
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Na jarenlang onze vakantie gevierd te hebben doet Alcazar beslist niet onder voor Dunamar, en zeker het eten. Bij Dunamar moet je al gauw veel meer voor een diner betalen, was ook alweer duurder en dan het gevoel als je binnenkomt, Ja het is veranderd dat voel je.
  2. Door:
    Rosi Straten
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Je hoeft maar te vragen en het wordt geregeld, het personeel, zowel keuken, schoonmaak en de service ze staan echt dag en nacht voor je klaar.
  3. Door:
    Johan
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goed hotel, schoon, ruime suite, aparte moorse bouwstijl, vriendelijk en attent personeel, helaas weinig interessant entertainment. Al jaren hetzelfde repertoire, goede keuken.
  5. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  6. Door:
    Belgische genieters
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    10,0
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Verblijf van 21 december 2019 tot 1 januari 2020. Wat hebben we terug genoten van onze vakantie, 12 fantastisch dagen. In de eerste plaats terug een super dank je wel aan de hostess van Primavera voor de leuke vriendelijke ontvangst en uitleg. Een pluim voor het hotel om ons terug een zalig en aangenaam verblijf te verzorgen, dank aan keuken en zaalpersoneel en vooral een super dikke dank je wel voor de kamer verzorging (we hadden onze kamer op de 6de verdieping) Het was weeral een zalig verblijf met super mooie herinneringen. Bedankt 👏👏👏👍👍😘
  7. Door:
    Willem en Marjan
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn hotel! Zeer vriendelijk en hardwerkend personeel!
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,7
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    6,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Prima kamer, vriendelijk personeel. Wel viel het ons tegen dat we voor 2 uurtjes zwemmen moesten betalen. Monte Gordo is een mooie bestemming, maar niet als je slecht ter been bent. Lopen is een crime.
  9. Door:
    wessel
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Was goed. Min puntje was dat we vroeg weg moesten en dat er niet verteld was dat je een lunchpakket kon bekomen. Konden geen gebruik maken van het ontbijt.
  10. Door:
    RINUS
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het is een prima hotel, vriendelijke bediening, prima kamers, keurig schoon. Het enige nadeel is, dat er vaak grote groepen sporters logeren waardoor erg druk in de eetzaal en regelmatig komen er veel mensen met primavera vouchers eten, die vaak het eerste op de beste plekken zitten, waardoor er haast geen plek meer is. Voor de hotelgasten geeft heel veel ergernis en dat is heel jammer, want t is een prima hotel verder.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Het is een fijn hotel met een mooie ligging. Ook fijn dat er een Spa bij is, voor als het wat minder weer is.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    november 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Jammer dat er niet elke avond animatie was. We hadden een suite gehuurd dat bleken 2 slaapkamers te zijn. Een teleurstelling. Dan verwachten we een woonkamer en slaapkamer en niet twee slaapkamers. Maar dat is dan ook echt het enigste wat teleurstellend was. De rest alleen maar lof. Personeel helemaal top.
  14. Door:
    jan mieloo
    Periode:
    november 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Douche: geen planchette voor eventueel plaatsen shampoo of zeep. Tafeltjes in eetzaal te klein.
  15. Door:
    Leopold Bernaerts
    Periode:
    oktober 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    10,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)