Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Hotel Vasco da Gama - halfpension

terug
woensdag 2 januari, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 22 beoordelingen voor Hotel Vasco da Gama - halfpension ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

8,2
Kamer
7,7
Maaltijden
8,1
Vakantie algemeen
8,4
Overige faciliteiten
8,2
Prijs/kwaliteit
7,9
Ligging
9,0
Personeel
8,0
Zwembad
8,7
  1. Door:
    Marijke en Henk Marcus
    Periode:
    oktober 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,8
    Kamer
    9,0
    Kindvriendelijkheid
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    We hebben genoten van onze gewonnen reis!!!!Het hotel was super, vriendelijk personeel zowel in restaurant als aan de balie van de receptie. Keurige kamer! Hele gezellige bar met elke avond live music!
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Onze kamer was gerenoveerd. Eetzaal en receptie zijn enigszins gedateerd. Wel overal erg schoon. Vriendelijk personeel. Ontbijt en avondeten waren goed. Mooi zwembad. Mooie steiger om bij de zee te komen. Veel pensionado's. Goede prijs/kwaliteitverhouding.
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Zwembad
    8,0
    We waren voor vierde keer in Vasco da Gama en we hebben weer genoten, nu dit jaar een paar keer na de bar geweest met leuke entertement en een paar keer na Hotel Alcazar geweest voor een Fado zang avond met een x aantal hotel gasten,geweldig was dat. Twee minpuntjes: Eén de nieuwbouw palviljoens is allemaal een beetje van hetzelfde plus al die loopsteigers. Wij vonden het oude wat gezelliger/gevarieerder. Twee bij aankomst moesten we bij Yelow beach uit de bus en met de koffers naarde overkant lopen ook oudere mensen. Dat was niet zo prettig. De rest perfect.
  4. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  5. Door:
    Z.vleeming
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Gewoon goed.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Ik verbleef in een appartement. Er was een nadeel door de ligging dicht bij de restaurants aan het strand, tegen de namiddag werd er veel gebraden enz. waardoor de baklucht het appartement binnentrok. Vies vond ik dat.Ik heb verder genoten. De drankjes bij het zwembad en de bar waren erg hoog in vergelijking met de prijzen verder in Monte Gordo.Het eten was erg goed en de service in het restaurant uitstekend.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Gezin met jonge kinderen
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Was weer prima, we komen er nu reeds voor de 15e keer. De eerste keer was in 1968 dus u begrijpt als we een opmerking hebben dan regelen we alles ter plekke met de eigenaren zelf. Die ken ik ook al sinds 1968 en nu al de 3e generatie.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    10,0
    Zwembad
    8,0
    we hebben een fijne vakantie gehad in Monte Gordohet hotel Vasco da Gama is ons meer dan uitstekend bevallen
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,9
    Kamer
    6,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij vinden de ligging van de appartementen heel mooi maar binnen niet meer van deze tijd en keiharde bedden. Het ontbijt was prima alleen moest ik iedere morgen om mijn glutenvrije brood vragen dat vacuüm verpakt was en nog niet opengemaakt, wat niet handig is zonder schaar. De tuin en het zwembad zijn prachtig en keurig verzorgd.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Zwembad
    10,0
    Kamer wat gedateerd; maar netjes schoon. Dagelijks schoonmaak. Airco deed het niet zo goed. Dat was jammer, want hele week 30gr ☀️ Vriendelijk, behulpzaam personeel. Eten niet bijzonder, maar prima. Ruime keuze en voldoende.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,7
    Kamer
    10,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    We hadden een appartement. Heel netjes en heel veel ruimte; terras voor en terras achter en een ruim (privé) dakterras. Heel vriendelijk personeel. Hoofdzakelijk oudere vakantiegangers en geen kinderen, dus lekker rustig. Uitgebreid ontbijtbuffet. Kortom: een aanrader.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Fijn hotel vlak bij het mooie strand met gezellige houten loopbruggen met restaurantjes. Bij het hotel een heerlijk zwembad met goede ligbedden.
  14. Door:
    Annelies de Koning
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    6,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    We komen al een aantal jaren in dit hotel, maar er verandert niet echt iets. Kamer, met zijzeezicht, is prima. De kwaliteit van de keuken is voor verbetering vatbaar- altijd hetzelfde en de helft van de gerechten van het diner-buffet is doorgekookt, zodat er geen smaak meer aan zit. Ook de warme items van het ontbijt worden er zonder aandacht ingekwakt- heb geprobeerd uit te leggen hoe de bacon behandeld zou moeten worden, maar dat is niet gelukt. Alles en zeker de medewerkers zijn grotendeels vastgeroest. We hebben respect voor de dames voor de huishouding, de meeste medewerkers aan de receptie en in het restaurant zijn vriendelijk, maar de receptie niet echt geinteresseerd. Het is vreemd dat, als je er al jaren komt, er nog geen blijk van herkenning wordt gegeven. Sommige medewerkers kijken je niet eens aan als je iets vraagt. Ik ben zelf hoteldirecteur geweest en mijn handen jeuken om deze organisatie eens flink op te schudden. Dat het nu niet gebeurt is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat het hotel toch wel vol zit. Bij gebrek aan beter...
  15. Door:
    E.v.Steenis
    Periode:
    september 2018
    Gezelschap:
    Stel
    8,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Goed hotel. Ruime kamer en badkamer. Personeel was ook vriendelijk. Eten was goed. Alleen als de salades op waren werden ze niet aangevuld. En dat was al heel snel op. Goede ligging aan de zee en mooi schoon zwembad. Bedjes genoeg en gelukkig geen handdoeken die al vroeg op de bedjes gelegd werden.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)