Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Hotel Vasco da Gama - halfpension

terug
maandag 2 november, 8 dagen, 2 personen, Halfpension

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 202 beoordelingen voor Hotel Vasco da Gama - halfpension ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,9
Kamer
7,6
Maaltijden
8,0
Vakantie algemeen
8,0
Overige faciliteiten
8,0
Prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,0
Schoonmaak
6,9
Personeel
8,1
Zwembad
7,5
  1. Door:
    A. de Wit
    Periode:
    maart 2020
    Gezelschap:
    Stel
    7,4
    Kamer
    3,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Wij hadden een appartement. Deze had een kleine, donkere ongezellige kamer. Slaapkamer met bedden, die niet verschoven kunnen worden.
  2. Door:
    Irma
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,6
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    We hebben een fantastische tijd gehad. Heerlijk appartement, dicht bij zee, goed ontbijt en vriendelijke mensen. Ook heel schoon. Aanrader.
  3. Door:
    Hans de Groot (03/2020)
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Vrienden
    8,9
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Hotel Vasco da Gama is fraai gelegen aan de Atlantische oceaan, aan een breed en schoon zandstrand. De kamers zijn netjes en ruim. De bar is niet heel gezellig, tenzij je van bankstellen houdt :-). Prima faciliteiten en een goed ontbijt en dinerbuffet zorgen voor een ruime voldoende voor hotel Vasco da Gama!
  4. Door:
    Tineke en Martin Kapteyn
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Mooi gelegen en veel mogelijkheden in de omgeving om actief bezig te zijn. Leuk entertainment in de avond en uitstekende keuken. Het hotel zelf is wat gedateerd maar acceptabel zeker gelet op de prijs kwaliteit verhouding. Leuk om met het treintje of met de fiets de omgeving te verkennen of met de pont naar Spanje te gaan.
  5. Door:
    Van de Pas, Vlaardingen
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    8,6
    Kamer
    8,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima hotel met juist die "warme" inrichting zoals ik thuis gewend ben. Zeer vriendelijk personeel en zeer goede entertainment. Mijn vakantie was helemaal naar mijn zin.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Nog zelden zo'n een goede accommodatie gehad met alle comfort die je wenst in je vakantieadres.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het verblijf in Vasco da Gama is zonder meer voortreffelijk. Er is een minder goed aspect en dat is de plaatsruimte voor het diner. Of je moet om tien minuten voor aanvang in de rij gaan staan, Daarna zijn alle tafels bezet en moet je wachten tot rond half acht.
  8. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Ligging heel mooi. Kamer wat klein. Verder alles Oke.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    6,0
    Kamer
    3,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    5,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    6,0
    De kamer was erg klein en met name de badkamer met een oppervlak van ca 4.5m2 was wel heel erg behelpen.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een heerlijk, terug in de tijd, hotel met dito service en een unieke ligging.
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  13. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi hotel, mooie grote kamer maar jammer dat je tegen zonnepanelen aankijkt op het balkon, waardoor je geen volledig vrij uitzicht hebt op het strand en de zee.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Een woord alles goed. Had wel een oude kamer, verf bladerde van de deur. Had 4e etage gevraagd kreeg 1e. Dus geen 4 hoog, jammer dan. Voor de rest personeel prima. TV was stuk, zelfde dag gemaakt. Eten was er genoeg te kiezen. Wat wil je voor die prijs en hadden het mooie weer mee. Groetjes, Yvonne Gelderman
  15. Door:
    y gelderman
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Ja had 4de etage gevraagd. Helaas werd 1 hoog.Balkon deur was gebladerd, raampje kon niet open. Vond wel eng om de deur s'nachts open te laten. Uitzicht op zee goed hoor. Waar ik mij voor schaamde is het pikken van broodjes, fruit, beleg, thee zakjes en taart, 80 procent jat. Schandalig kost weinig in de supermarkt. Hotel is al bezig om het fruit schoon te maken super.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)