Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Hotel Vasco da Gama - logies ontbijt

terug
maandag 4 mei, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 201 beoordelingen voor Hotel Vasco da Gama - logies ontbijt ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

7,9
Kamer
7,6
Maaltijden
8,0
Vakantie algemeen
8,0
Overige faciliteiten
7,9
Prijs/kwaliteit
8,0
Ligging
9,0
Schoonmaak
6,9
Personeel
8,1
Zwembad
7,5
  1. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Een heerlijk, terug in de tijd, hotel met dito service en een unieke ligging.
  2. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
  3. Door:
    anoniem
    Periode:
    februari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,0
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Mooi hotel, mooie grote kamer maar jammer dat je tegen zonnepanelen aankijkt op het balkon, waardoor je geen volledig vrij uitzicht hebt op het strand en de zee.
  4. Door:
    Fam de Rijk
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    6,0
    Kamer
    5,0
    Ligging
    7,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    5,0
    Personeel
    7,0
    Prijs/kwaliteit
    5,0
    Vakantie algemeen
    5,0
    We kregen een klein en koud appartement toegewezen. Daar mankeerde van alles aan. Slechte matrassen, airco werkte niet goed, wc stroomde over, na ”reparatie” lukte het weer niet. Het was er erg vochtig. Toen kregen we een ander huisje, ruimer en mooier. Maar de huisjes zijn erg verouderd, douchen in de badkuip, na het douche. Is alles nat, te krap en douche niet verstelbaar. Keuken achter een deurtje, daar kan je nog geen boterham klaar maken. Geen kapstok. Na een paar dagen merk je dat het vochtig blijft in huis. Ruikt muffig. Meubilair is ook niet comfortabel. Nu zijn wij nog fit, maar vele oudere zitten hier voor lange tijd. Onvoorstelbaar. Hotel is leuk lekker eten. Leuke entertainment s’avonds. De prijs is te duur, in deze tijd verwacht je meer comfort. Ik vind dat er teveel voor betaald is. We hadden misschien meer moeten klagen, maar alles was vol, we konden niet naar een andere kamer.
  5. Door:
    Ton v.d. Meijden
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    8,9
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Wij hadden gehoord van vrienden dat het een prima hotel was en onze ervaring is dat het echt een prima hotel is. Prettige mensen in de bar, het restaurant, de animatie, jeu de boulen echt het was allemaal prima verzorgd. Wij zijn meerdere malen via jullie in Monte Gordo geweest maar hier willen we zeker nog eens terug komen.
  6. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    7,6
    Kamer
    6,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Personeel is vriendelijk, maar weinig hulpvaardig. Mindervaliden worden niet geholpen. Gezellig hotel, want er is altijd wat te doen (muziek is helaas erg luid. Ligging is fantastisch.
  7. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Anders
    7,4
    Kamer
    7,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    7,0
    Tijdens de bridgereis was het goed vertoeven in Vasco da Gama. Het was altijd gezellig aan het diner, waar je ook ging zitten. De gasten komen er al jaren. Uitstekend was onze bridgeleiding. Ik ga mij nu voor het vijfde jaar inschrijven.
  8. Door:
    Steef Hartogsveld
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Vrienden
    9,0
    Kamer
    9,0
    Ligging
    9,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Gezellig en gastvrij hotel. Goed verzorgde keuken.
  9. Door:
    anoniem
    Periode:
    januari 2020
    Gezelschap:
    Stel
    9,1
    Kamer
    9,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    9,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Prima, alleen de gang op begane grond is extreem koud en tochtig.
  10. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Anders
    8,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    8,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
  11. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Vrienden
    7,4
    Kamer
    6,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    7,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Erg veel oude mensen, gelukkig ook wat jonge sporters. Met betrekking tot het bridgen, de eerste vier avonden waren prima geregeld, helaas was de laatste avond een groot fiasco. Het ontbijt was nog het beste, 's avonds elke dag weer een buffet heeft niet mijn voorkeur. Misschien kan dat niet anders met zoveel mensen.
  12. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,0
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    9,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Het was alleen jammer dat het signaal van de data en wifi heel zwak was. Data was na 1 januari beter.(bleef signaal houden voor januari met NOS was het signaal geregeld 0) Het wifi signaal van Dunamar was beter dan het signaal van Vasco de Gama Jammer verder was alles goed.
  13. Door:
    Regie en Liesbeth
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    9,3
    Kamer
    8,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    10,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    10,0
    Prijs/kwaliteit
    10,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Alles prima verzorgd.
  14. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,4
    Kamer
    9,0
    Ligging
    8,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,0
    Personeel
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    8,0
    Bijzonder goed. Veel gasten die goed met elkaar omgaan, echt een familiesfeer. Wij hopen volgend jaar weer te gaan naar Vasco en wat langer te verblijven.
  15. Door:
    anoniem
    Periode:
    december 2019
    Gezelschap:
    Stel
    8,3
    Kamer
    7,0
    Ligging
    10,0
    Maaltijden
    9,0
    Overige faciliteiten
    7,0
    Personeel
    8,0
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Vakantie algemeen
    9,0
    Leuk hotel. Komen hier al verschillende jaren. Kamers zijn wel aan een opknapbeurt toe, allemaal wat gedateerd.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)