Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

maandag 9 maart, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 1 beoordelingen voor Fly & Drive Midden Portugal – 8 dagen ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

 1. Door:
  Fred Harteveld
  Periode:
  oktober 2018
  Gezelschap:
  Stel
  7,6
  Kamer
  6,0
  Ligging
  7,0
  Maaltijden
  9,0
  Overige faciliteiten
  6,0
  Personeel
  9,0
  Prijs/kwaliteit
  8,0
  Vakantie algemeen
  8,0
  Het was een mooie reis, hotel in Lissabon was netjes alleen de kamer was zo verschrikkelijk klein, je kon niet eens om het bed heen lopen, erg jammer. Hotel in Evora was netjes gunstig gelegen t.o.v. het klassieke centrum. Hotel in Tomar was top ook goed gelegen tov de bezienswaardigheden. Het laatste hotel in Estoril was ook netjes alleen het stadje Estoril stelt niets voor. Wij zij op eigen gelegenheid de laatste vrijdag naar Sintra gegaan, een idee zal zijn het laatste hotel in Sintra te laten zijn. Dit is echt een schitterende afsluiting van je vakantie..


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)