Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

woensdag 21 oktober, 8 dagen, 2 personen, Logies en ontbijt

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Ervaringen

Beoordelingen

Er zijn 1 beoordelingen voor Hotel Miramar & Spa ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Primavera Reizen op vakantie zijn geweest.

Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

 1. Door:
  De Haan
  Periode:
  mei 2019
  Gezelschap:
  Stel
  8,2
  Kamer
  9,0
  Ligging
  9,0
  Maaltijden
  8,0
  Overige faciliteiten
  8,0
  Personeel
  9,0
  Prijs/kwaliteit
  8,0
  Schoonmaak
  7,0
  Vakantie algemeen
  9,0
  Zwembad
  7,0
  - Mooi hotel, vriendelijk en gastvrij personeel. - Parkeren af en toe moeilijk bij het hotel. - Buffetmogelijkheid in zuster hotel, viel tegen (verhouding koud en warm buffet was niet goed, voor iemand die geen visliefhebber is, was er weinig aanbod) - ontvangst bij het vliegveld bij ophalen van de huurauto verdient de verhuurmaatschappij een pluim, idem bij het terugbrengen van de auto.


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)