Fietssportvakantie

Racefietsen in het schitterende Portugal

  1. Home
  2. Soorten vakanties
  3. Fietssportvakantie
  • Uitstekende service
  • Al 30 jaar uw Portugal specialist
  • Scherp geprijsd
  • Nederlandssprekende reisleiding

Een unieke fietssportvakantie in Portugal

Speciaal voor racefietsers!

Lekker op fietssportvakantie in de Algarve in Portugal? Daarvoor bent u bij Primavera Reizen op het juiste adres! In het najaar, de winter en het voorjaar is het klimaat heerlijk mild en subtropisch. Ideaal om sportief te fietsen door het rustige, glooiende binnenland.

Zin om lekker actief te zijn tijdens een fietssportvakantie? Deze vakantie is alleen telefonisch te boeken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of boek deze vakantie door contact op te nemen met ons Sales & Service team op 010 – 245 25 55 of info@primaverareizen.nl.

Waarom op fietssportvakantie?

  • Actieve en sportieve vakantie
  • Giant TCR alu 105 triple of compact
  • Inclusief vlucht, transfers en verblijf

Vind uw fietssportvakantie

Een sportieve vakantie

Op de fiets

Speciaal voor racefietsers hebben wij verschillende routes samengesteld. Deze variëren in een lengte van 30 tot meer dan 100 kilometer. Het niveau van de routes is vergelijkbaar met die van de Ardennen. Geen hooggebergte maar mooie glooiende heuvels met af en toe een vlak stuk ertussen. Afhankelijk van de route zijn er een paar steile wegen (13/14%). De fiets die u ter beschikking krijgt tijdens deze vakantie is een Giant TCR Alu met Shimano 105 triple of compact. De vakantie is inclusief de vlucht en transfer, het verblijf in Hotel Vasco da Gama in Monte Gordo (o.b.v. halfpension), het gebruik van een Giant racefiets en diverse routes.

Liever op wandelvakantie of op trainingsstage? Dat kan natuurlijk ook!