Single reis

Verrassende en veelzijdige uitstapjes

  1. Home
  2. Soorten vakanties
  3. Single reis

Single reis

Ontdek de Algarve in 8 dagen

Graag alleen op vakantie tijdens een Single reis naar de Algarve in Portugal? Dan bent u bij Primavera Reizen aan het juiste adres! Tijdens deze vakantie reist u alleen, maar maakt u wel interessante uitstapjes met andere alleengaande.

Onze Nederlandssprekende reisleiding laat u kennis maken met dit prachtige stukje Portugal en daarnaast heeft u voldoende tijd om heerlijk te ontspannen of het gebied verder op eigen houtje te verkennen. Bezoek de schilderachtige vissersdorpjes Ferragudo en Armação de Pero of geniet van een ontspannen middag bij het zwembad of op het strand van Albufeira.

Tijdens deze reis staan er ook verschillende uitstapjes op de planning. Zo gaat u per trein naar de hoofdstad van de Algarve: Faro. Hier kunt u het archeologisch museum welke gevestigd is in een voormalig klooster bezichtigen. Ook brengt u een bezoek aan de handelsstad Portimão. Portimão ligt aan de monding van de Ria Orade en heeft de grootste sardienen vloot van de Algarve. De visindustrie is hier de belangrijkste inkomstenbron.

Zoekt u een perfecte combinatie van goed gezelschap, ontspanning en interessante uitstapjes? Dan is de Single reis echt iets voor u! Liever op wandelvakantie of fietsvakantie? Dat kan natuurlijk ook!

Leuke uitstapjes met andere alleengaande reizigers

- Ervaar de vrijheid en geniet!

- De ideale manier om Portugal te ontdekken