Stedentrips

Lissabon, Porto of Funchal?

  1. Home
  2. Soorten vakanties
  3. Stedentrips

Stedentrips

Ervaar de rijke historie van een van deze prachtige Portugese steden!

Zin in een stedentrip naar Lissabon, Porto of Funchal in Portugal? Daar bent u bij Primavera Reizen op het juiste adres! Ga er lekker voor een paar dagen of langer tussenuit en laat u verrassen door indrukwekkende vergezichten, gezellige terrasjes, imposante bruggen, eeuwenoude wijnkelders en schilderachtige uitkijkpunten. Ervaar zelf de rijke historie van een van deze prachtige Portugese steden!

De Portugese hoofdstad Lissabon wordt terecht een van de mooiste en gezelligste steden van Zuid-Europa genoemd. Moderne, nieuw ontworpen wijken met futuristische gebouwen worden afgewisseld met mooie, historische panden die een indruk geven van de rijke geschiedenis van Portugal.

Porto, ook wel Oporto genoemd, is de grootste stad van de regio en wereldwijd bekend om de productie van de Portwijnen. Bezoek in het historische centrum de oudste wijk Ribeira, slenter door de smalle straatjes en kleurrijke huizen en vergeet niet de Port te proeven!

Funchal, de hoofdstad van het kleurrijke bloemeneiland Madeira, biedt verrassend veel mogelijkheden. Ontdek historische panden, sfeervolle winkelstraatjes, botanische tuinen en de authentieke fruitmarkthal. Bent u een wijnliefhebber? Bezoek één van de wijnkelders en neem een leuk souvenir mee naar huis.

Staat een van deze stedentrips hoog op uw bucketlist? Bekijk hieronder ons aanbod. Liever een Fly & Drive vakantie of op familievakantie? Dat kan natuurlijk ook!

Stedentrips in Portugal

- Ga naar Porto of Lissabon!

- Ervaar de rijke historie

- Veel te zien en te beleven