Trainingsstage

Sporten in Portugal en Spanje

  1. Home
  2. Soorten vakanties
  3. Trainingsstage
  • Uitstekende service
  • Al 30 jaar uw reisspecialist
  • Scherp geprijsd
  • Nederlandssprekende reisleiding

Sporten op vakantie met een trainingsstage

Ervaar de rijke historie van een van deze prachtige steden!

Met een groep op trainingsstage naar de Algarve in Portugal of de Costa Blanca in Spanje? Daarvoor bent u bij Primavera Reizen aan het juiste adres. In het najaar, in de winter en in het voorjaar is het klimaat heerlijk mild en subtropisch. Ideaal om te gaan trainen en hierdoor uw prestaties te kunnen verbeteren.

Waarom een trainingsstage?

  • Trainen in het sportstadion in Vila Real de Santo Antonio
  • Sporten in het atletiekstadion in L'Alfàs del Pi
  • Haal het beste uit jezelf!

Vind uw trainingsvakantie

Atletiek in Portugal

In Portugal kunt u terecht in het, door de IAAF erkende, sportstadion in Vila Real de Santo Antonio vlakbij Monte Gordo. Dit sportstadion heeft een indoor- en outdoor atletiekbaan en daarnaast ook een voetbalveld en een sporthal. Ook beschikt het over alle technische faciliteiten. Zo bevindt zich in het naastgelegen bos een cross-track van 12,5 kilometer. Een ideale locatie waar u heerlijk kunt trainen. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat u een gratis huurfiets ter beschikking krijgt waarmee u overal makkelijk kunt komen. Er zijn ook trainingsmogelijkheden in het plaatsje Olhos d'Agua aan de West-Algarve waar u kunt verblijven in Hotel Victoria Beach in Albufeira. Dit hotel heeft een eigen atletiekbaan en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de stadions in Lagos of Albufeira.

Atletiek in Spanje

In Spanje kunt u gebruik maken van het atletiekstadion in L'Alfàs del Pi. De accommodaties waar u kunt verblijven liggen in Albir, circa 15 minuten fietsen van het stadion. Ook hier krijgt u beschikking over een gratis huurfiets.

Uw hele reis perfect geregeld

 Uiteraard wilt u dat alles perfect geregeld is. Daarom kunnen wij uw reis helemaal van A tot Z samenstellen naar uw wensen. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een standaard arrangement. Hierbij is er, met uitzondering van aankomst- en vertrekdag, voor alle dagen atletiek inbegrepen. Boek hiervoor een voordelige trainingsstage met een verblijf in Monte Gordo van 1, 2, 3 of 4 weken. Wij begrijpen natuurlijk ook dat iedere atleet en/of atletiekclub specifieke wensen heeft. Hiervoor kunt u een aparte offerte aanvragen door te mailen naar info@primaverareizen.nl

Enthousiast geworden en wilt u graag een trainingsstage boeken? Bekijk hierboven ons aanbod van accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien en op een steenworp afstand liggen van de trainingsfaciliteiten. Liever op fietssportvakantie of golfvakantie? Dat kan natuurlijk ook!