Yoga reis

Ontspannen en relaxen in luxe

  1. Home
  2. Soorten vakanties
  3. Yoga reis

Yoga reis

Ontspannen en relaxen in luxe

Wilt u er even tussenuit en helemaal tot rust komen tijdens een yoga vakantie in de Algarve in Portugal? Bij Primavera Reizen ben je daarvoor op het juiste adres! U verblijft tijdens deze vakantie in het luxe Hotel The Prime Energize in Monte Gordo. Gedurende uw verblijf heeft u totaal 9 yogalessen in een yoga studio onder begeleiding van een professionele Nederlandstalige yoga instructrice.

Naast de yogalessen heeft u ook voldoende vrije tijd om de prachtige omgeving te verkennen. U heeft gedurende de vakantie een gratis huurfiets tot uw beschikking. Met de fiets kunt u op plaatsen komen waar u met de auto of zelfs lopend niet snel komt. Bezoek bijvoorbeeld de leuke stadjes Altura en Tavira. Deze historische stadjes zijn zeker een bezoek waard!

Houdt u van wandelen? In de omgeving van Monte Gordo zijn vele wandelpaden of u kunt natuurlijk ook een fijne wandeling maken over het prachtige lange zandstrand. Het zandstrand van Monte Gordo is maar liefst 16 kilometer lang. U kunt ook kiezen voor een ontspannen massage of een beautybehandeling in het hotel.

Één ding is zeker, u komt uitgerust en als herboren terug van vakantie! Al zin gekregen in een heerlijke yoga vakantie? Bekijk het aanbod hieronder. Liever op fietsvakantie of golfvakantie? Dat kan natuurlijk ook!? Dat kan natuurlijk ook!

Kom helemaal tot rust

- Yogalessen door een Nederlandssprekende instructrice

- Verblijf in een luxe hotel

- 9 yogalessen