Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

 Verberg prijsinformatie
 Toon prijsinformatie

Hotel Presidente

8,6

Hotel Presidente is een modern hotel wat op maar een klein stukje wandelen van het strand ligt. Maar voor een frisse duik hoeft u de deur niet uit: er is een groot zwembad! Op het ruime zonneterras kunt u heerlijk genieten van het zonnetje en af en te even wegdromen.

In de buurt van het hotel zijn genoeg terrasjes en winkeltjes om u te vermaken. U kunt ook wandelen naar de uitkijkpost La Creu wat ook erg dichtbij ligt, het is een beetje een klim maar het uitzicht maakt het zeker waard.

De kamers zijn ruim en hebben een frisse, stijlvolle inrichting. En aan het einde van iedere vakantiedag staat er een smakelijk buffet voor u klaar en kunt u aan de bar nog even een lekker drankje doen. Wat is het toch fijn om een tijdje niet voor het eten te hoeven zorgen.

Lees verder

  • Gerenoveerd in winter 2017/18
  • Groot zonneterras
  • Groot zwembad
  • Vlak bij het mooie strand

Verzorging

prijzen zien & boeken
8,6

Klantwaardering

gebaseerd op 10 ervaringen, bekijk uitgebreide klantwaardering

Henk&Ciel - 24 februari 2020
"Prima eerste kennismaking met Hotel Presidente en Primavera. Van beiden goede service. Aardig, hardwerkend personeel. Aardige en doortastende reisleidster, met kennis van zaken!"

Lees alle ervaringen

Dit hotel werd geboekt door

Reizigers alleen
25,7%
Stel t/m 30 jaar
0%
Stel ouder dan 30 jaar
68,6%
Gezin met kinderen 0-9 jaar
0%
Gezin met kinderen 10-16 jaar
0%
Groepen vrienden
5,7%
Overige groepen
0%
#!uc=SearchFeatureAccos&NumberAccosToDisplay=999&locId=6155443


Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)