1. Home
  2. Spanje
  3. Gran Canaria
Gran Canaria

Vakantie Gran Canaria

Algemene informatie

Zonnig Gran Canaria

Door de zuidelijke ligging van het eiland bent u op Gran Canaria het hele jaar door zeker van zon en aangename temperaturen. Gran Canaria heeft een verrassend afwisselend landschap. Zonaanbidders strijken neer in het zonnige zuiden, windsurfers verblijven in het windzekere oosten en natuurliefhebbers trekken naar het groene noorden. Het afwisselende achterland, gecombineerd met de lange zandstranden en levendige badplaatsen maken van Gran Canaria dan ook een populaire vakantiebestemming.

Te doen tijdens uw vakantie op Gran Canaria

Met een georganiseerde eilandtour kunt u genieten van het fenomenale uitzicht vanaf de bekende rots Roque Nublo. Ook de vulkanische berg Pico de las Nieves is een bezoek waard. In de omliggende dorpjes leeft de vriendelijke, locale bevolking van tomaten- en aardappelplantages, amandelen en suikerriet. En wat denkt u van een bezoek aan de hoofdstad Las Palmas, een prachtige boottocht bij ondergaande zon of een jeepsafari? Het is allemaal mogelijk op Gran Canaria!

Welke badplaats past bij u?

Gran Canaria heeft veel populaire badplaatsen met gunstig gelegen accomodaties. Zoals Playa del Inglés, de leukste en meest bruisende plaats van het eiland. Wie liever z'n dagen wat rustiger aan het strand doorbrengt kiest voor Maspalomas Playa Taurito, Puerto Rico en Playa Amadores.

Populaire accommodaties

Vluchtinformatie

U vliegt naar Gran Canaria. De vlucht duurt ongeveer 4 uur en 30 minuten. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Primavera.
De transfer
Wanneer u een reis boekt bij Primavera is de transfer altijd inbegrepen, behalve wanneer u een huurauto in het pakket heeft.Het is mogelijk dat u, bij aankomsten op de luchthaven van minder dan 26 personen, met een shuttlebus naar uw accommodatie wordt gebracht. Er wordt geprobeerd om op de luchthaven een maximale wachttijd van 60 minuten na te streven, voordat de transfer naar de desbetreffende plaatst vertrekt.kt.
Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijgt u tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Primavera Reizen zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen die nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.
E-tickets
Primavera Reizen stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kunt u geweigerd worden voor een vlucht.Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij u naar de reisinformatie.

Populaire regio bij de volgende reizigers

Stellen Alleen reizend Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
18ºC
19ºC
20ºC
22ºC
23ºC
25ºC
26ºC
28ºC
25ºC
25ºC
21ºC
19ºC
Min.
14ºC
14ºC
14ºC
16ºC
18ºC
20ºC
20ºC
22ºC
20ºC
20ºC
16ºC
15ºC