1. Home
  2. Spanje
  3. Tenerife
Tenerife

Vakantie Tenerife

Algemene informatie

Veelzijdig Tenerife

Tenerife is niet alleen het grootste, maar ook het meest veelzijdige eiland van de Canarische Archipel. Hier kunt u het hele jaar door genieten van het soort vakantie dat bij u past. Het zonnige, rotsachtige zuiden is rijk aan stranden en is dan ook vooral populair bij zonaanbidders. Het groene noorden is perfect voor wandelingen door de gevarieerde natuur. En dan is er nog het westen, met indrukwekkende kliffen, amandelbonen en gezellige dorpjes. Op Tenerife is er genoeg te beleven!

Tenerife ontdekken

Wist u dat de plaatsen La Laguna en het vulkanische park Las Cañadas del Teide Unesco Werelderfgoed zijn? Een goede manier om het eiland te verkennen is met een huurauto, dan rijdt u zo overal naartoe. Een huurauto op Tenerife kunt u in Nederland al reserveren of in Tenerife zelf via de reisleiding huren. Ook kunt u allerlei activiteiten en excursies boeken. Alle highlights van het eiland ontdekt u tijdens de activiteit Top Tenerife en adembenemend uitzicht over het eiland heeft u bij Teide by Night.

Muziekfestivals op Tenerife

Wie van muziek houdt zit goed op Tenerife, want elk jaar worden er uiteenlopende muziekfestivals georganiseerd. Organisator Farra World Events zorgt voor internationale artiesten en spectaculaire lichtshows. U zult zich op Tenerife niet snel vervelen!

Populaire accommodaties

Vluchtinformatie

U vliegt naar Tenerife. De vlucht duurt ongeveer 4 uur en 30 minuten. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Primavera.
De transfer
Wanneer u een reis boekt bij Primavera is de transfer altijd inbegrepen, behalve wanneer u een huurauto in het pakket heeft. Het is mogelijk dat u, bij aankomsten op de luchthaven van minder dan 26 personen, met een shuttlebus naar uw accommodatie wordt gebracht. Er wordt geprobeerd om op de luchthaven een maximale wachttijd van 60 minuten na te streven, voordat de transfer naar de desbetreffende plaatst vertrekt.
Let op!
In Puerto de la Cruz is geen reisleiding aanwezig.
Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijgt u tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Primavera Reizen zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen die nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.
E-tickets
Primavera Reizen stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kunt u geweigerd worden voor een vlucht.Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij u naar de reisinformatie.

Populaire regio bij de volgende reizigers

Stellen Vrienden Jonge stellen

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
17ºC
17ºC
20ºC
21ºC
23ºC
25ºC
26ºC
28ºC
25ºC
25ºC
20ºC
18ºC
Min.
12ºC
12ºC
13ºC
15ºC
17ºC
19ºC
20ºC
21ºC
20ºC
18ºC
15ºC
13ºC