Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Beleef zonnig Portugal tijdens de winter

Trek erop uit en geniet van het mooie Portugal!

Portugal heeft alles in huis voor een heerlijke winterzon vakantie. Allereerst natuurlijk de fijne temperatuur, waarbij u er uitstekend op uit kunt trekken en de omgeving kunt verkennen. Zeker aan de zonnige Algarve is dit mogelijk. Met de fiets, te voet of met een huurauto komt u op de leukste plekjes. Het winterzon vakantieaanbod in Portugal bestaat uit goedkope maar goede tot comfortabel en zelfs luxe vakantieadresjes. Ook voor uw last minute winterzon vakantie naar Portugal zit u bij ons goed. Wij zorgen ervoor dat alle last minute winterzon vakanties extra aantrekkelijk geprijsd zijn, zodat u extra geniet van de welverdiende vakantie!

Lijkt Portugal u leuk, maar weet u nog niet zeker of dit de winterzon bestemming voor u is? Neem dan eens een kijkje in ons totale aanbod winterzon vakanties. Gaat u voorkeur meer uit naar Spanje als bestemming voor uw winterzon vakantie, ook dit is mogelijk bij Primavera Reizen. Bekijk hier alle winterzon vakanties naar Spanje.

 Overwintervakantie in Monte Gordo

Winterzon Portugal

  • Leuke plaatsen en mooie omgeving
  • Uitstekende doe-temperatuur
  • Vriendelijke bevolking
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)