Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Geniet van een ontspannen bridgevakantie in Portugal

Ontmoet andere bridgeliefhebbers tijdens de gezellige bridge-drives

Bent u een fervent bridger en vindt u het leuk om ook op vakantie te bridgen? Dan zijn onze bridgereizen echt iets voor u! Speciaal voor liefhebbers van bridgevakanties in het buitenland organiseert Primavera Reizen vrijwel het hele jaar door gezellige bridgedrives in de Portugese badplaats Monte Gordo. Elke avond, van zaterdag tot en met woensdag, kunt u behalve bridgen ook kennis maken met andere vakantiegangers. Dit maakt deze vakantie óók goed geschikt voor alleenreizenden.

De bridge-drives vinden plaats in een, speciaal voor Primavera Reizen, ingerichte ruimte in een van onze hotels. Vijf dagen lang, van zaterdag tot en met woensdag kunt u met andere bridgeliefhebbers ontspannen een potje bridgen. Natuurlijk is er een bridgeleider aanwezig, speelt u met Bridgemates én is er voor elke deelnemer een prijsje tijdens de prijsuitreiking.

Voor slechts € 12,- per persoon kunt u het bridgepakket bijboeken. U kiest zelf het hotel of appartement in Monte Gordo waar u tijdens uw bridgevakantie wilt verblijven.

Boekt u online voor één weekje? Zorg dan dat u kiest voor vertrek op vrijdag. Zo weet u zeker dat u op tijd in Monte Gordo bent om op zaterdag aan te schuiven voor de eerste bridge partij. Wilt u langer in Monte Gordo verblijven maar toch een weekje mee bridgen? Natuurlijk is dan ook geen probleem! U kunt dan iedere gewenste vertrekdatum en reisduur kiezen. Zolang u op zaterdagavond maar present bent.

In ‘STAP 2’ van het boekingsproces kunt u de bridge-drive met vijf bridgeavonden bijboeken. Komt u er niet helemaal uit, of boekt u liever telefonisch uw vakantie? Ons Sales en- Service team helpt u graag met het samenstellen van uw ideale bridgevakantie!

Het minimum aantal deelnemers is 20 personen. Deelname is uitsluitend mogelijk voor gasten van Primavera Reizen en alleen als u dit gelijktijdig bij uw boeking opgeeft. Ter plaatse is het helaas niet mogelijk om de bridge-drive bij te boeken. In de periode half juni tot half september wordt er niet gebridged.

Neem snel een kijkje in ons aanbod, kies uw favoriete hotel of appartement en vergeet niet de bridge-drive bij te boeken! De bridgeleiders verwelkomen u graag in Monte Gordo, tot dan!

Bridgevakantie in Portugal

Bridgen met Primavera Reizen

  • Gezellige bridge-drives in Monte Gordo
  • Slechts €12,- per persoon per week
  • Exclusief voor Primavera gasten
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)