Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Geniet van een ontspannen bridgevakantie in Portugal

Ontmoet andere bridgeliefhebbers tijdens de gezellige bridge-drives

Speciaal voor bridgers is er vrijwel het gehele jaar de mogelijkheid voor deelname aan de door Primavera Reizen georganiseerde gezellige bridge-drives in Monte Gordo.

Van zaterdag tot en met woensdag wordt gebridged in een centraal gelegen ruimte. Voor elke deelnemer is er een prijsje tijdens de prijsuitreiking. Voor deelname geldt een bijdrage van €12,- per persoon per week. U verblijft naar keuze in één van de hotels of appartementen van Primavera Reizen in Monte Gordo.

Minimum aantal deelnemers is 20 personen. Deelname is uitsluitend mogelijk voor Primavera gasten mits dit gelijktijdig bij de boeking van de reis wordt opgegeven (ter plaatse kan niet worden bijgeboekt). Van ongeveer half juni tot en met half september is er een bridgestop.

Bent u een fervent bridger, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in ons aanbod aan bridgevakanties in Portugal.

Bridgevakantie in Portugal

Bridgen met Primavera Reizen

  • Gezellige bridge-drives in Monte Gordo
  • Slechts €12,- per persoon per week
  • Exclusief voor Primavera gasten
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)