Bridgevakantie

Geniet van een ontspannen bridgevakantie in Portugal

  1. Home
  2. Soorten vakanties
  3. Bridgevakantie
  • Uitstekende service
  • Al 30 jaar uw Portugal specialist
  • Scherp geprijsd
  • Nederlandssprekende reisleiding

Op bridgevakantie in Portugal

Ontmoet andere bridgeliefhebbers tijdens de gezellige bridge-drives

Houdt u van bridgen en zou u kunnen genieten van een bridgevakantie in de Algarve in Portugal? Dan zijn de bridgereizen van Primavera Reizen echt iets voor u! Wij organiseren vrijwel het hele jaar door gezellige bridgedrives in de Portugese badplaats Monte Gordo. Elke avond, van zaterdag tot en met woensdag, kunt u behalve bridgen ook kennis maken met andere vakantiegangers. Dit maakt deze vakantie ook goed geschikt voor als u alleen reist.

Waarom een bridgevakantie?

  • Gezellige bridge-drives in Monte Gordo
  • Slechts €14,- per persoon per week
  • Exclusief voor Primavera gasten

Vind uw bridgevakantie

Hoe boekt u een bridgevakantie?

Eenvoudig bij Primavera Reizen

De bridgedrives vinden plaats in een speciale ingerichte ruimte in een van onze hotels. Tijdens deze avonden is er ook een bridgeleider aanwezig. U speelt met Bridgemates én is er voor elke deelnemer een prijsje tijdens de prijsuitreiking.

Voor slechts € 14,- per persoon kunt u het bridgepakket bijboeken. U kiest zelf het hotel of appartement in Monte Gordo waar u tijdens uw bridgevakantie wilt verblijven. Boekt u voor een week? Zorg dat dat u kiest voor vertrek op vrijdag. Zo weet u zeker dat u op tijd bent om op zaterdag aan te schuiven voor de eerste bridgepartij. Natuurlijk kunt u tijdens een langer verblijf ook de bridgedrives bijboeken. Dit kan heel makkelijk door in de tweede stap van het boekingsproces de bridgedrives te selecteren.

Het minimum aantal deelnemers is 20 personen. Deelname is uitsluitend mogelijk voor gasten van Primavera Reizen en alleen als u dit gelijktijdig bij uw boeking opgeeft. Ter plaatse is het helaas niet mogelijk om de bridgedrives bij te boeken. In de periode half juni tot half september wordt er niet gebridged.

Ziet u uzelf al helemaal zitten in Monte Gordo voor een bridgevakantie? Bekijk hierboven ons aanbod. Liever op golfvakantie of op single reis? Dat kan natuurlijk ook!