Primavera Reizen

Bridgevakantie

Geniet van een ontspannen bridgevakantie in Portugal

 1. Home
 2. Soorten vakanties
 3. Bridgevakantie
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Op bridgevakantie in Portugal

  Ontmoet andere bridgeliefhebbers tijdens de gezellige bridge-drives

  Voor de bridge-liefhebbers organiseert Primavera Reizen speciale bridge-arrangementen aan de Portugese Algarve.

  Van half september tot half juni worden er in Monte Gordo wekelijks bridgedrives georganiseerd.

  Dit is uitsluitend voor gasten van Primavera Reizen en u kunt het bridge-arrangement bijboeken tijdens de boeking van uw vakantie in één van onze accommodaties in Monto Gordo. U betaalt hiervoor een toeslag van € 14,- per bridgeweek, deze wordt in de reissom verwerkt. Heeft u al geboekt en wilt u toch van bridge-arrangement gebruik maken? Neem dan contact op met ons Sales & Service team via: 010-2452555.

  Hoe gaat het in zijn werk:

  Iedere zaterdagmiddag organiseert de Primavera bridge-leiding een welkomstbijeenkomst voor de ingeschreven deelnemers in hotel Vasco da Gama. Tijdens deze kennismaking wordt er een welkomstdrankje aangeboden, wordt het weekprogramma uitgelegd en worden de bridgepartners uitgezocht. Als u geen bridgepartner heeft wordt dat tijdens deze bijeenkomst geregeld.

  Het is belangrijk dat u op zaterdag aanwezig bent om mee te kunnen doen met de bridgeweek. Dus gaat u een week op vakantie om te bridgen, zorg dan dat u al op vrijdag in Monte Gordo aankomt. Er wordt gebridged op zaterdag-, zondag-, maandag-, dinsdag- en woensdagavond.

  We beginnen ‘s avonds om 20:00 uur. Wilt u eerst uit eten? Dat kan, want op deze avonden gaan veel restaurants in Monte Gordo speciaal voor ons eerder open en kunt u al vanaf 18:00 uur terecht.

  Voor een snelle berekening van de score maken de bridgeleiders gebruik van bridgemates.

  Op woensdagavond wordt de week afgesloten met een door Primavera Reizen aangeboden drankje, ontvangen de twee winnende deelnemers een hoofdprijs en mogen alle bridgers een prijsje uitkiezen van de met zorg samengestelde prijzentafel.

  De prijs voor 5 bridge-avonden bedraagt € 14,- per persoon en u kunt natuurlijk net zoveel bridge-arrangementen bijboeken als u zelf wilt.

  Bridgevakantie

  Waarom een bridgevakantie?

  • Gezellige bridge-drives in Monte Gordo
  • Slechts €14,- per persoon per week
  • Exclusief voor Primavera gasten

  Vind uw bridgevakantie

  Hoe boekt u een bridgevakantie?

  Eenvoudig bij Primavera Reizen

  De bridgedrives vinden plaats in een speciale ingerichte ruimte in een van onze hotels. Tijdens deze avonden is er ook een bridgeleider aanwezig. U speelt met Bridgemates én is er voor elke deelnemer een prijsje tijdens de prijsuitreiking.

  Voor slechts € 14,- per persoon kunt u het bridgepakket bijboeken. U kiest zelf het hotel of appartement in Monte Gordo waar u tijdens uw bridgevakantie wilt verblijven. Boekt u voor een week? Zorg dat dat u kiest voor vertrek op vrijdag. Zo weet u zeker dat u op tijd bent om op zaterdag aan te schuiven voor de eerste bridgepartij. Natuurlijk kunt u tijdens een langer verblijf ook de bridgedrives bijboeken. Dit kan heel makkelijk door in de tweede stap van het boekingsproces de bridgedrives te selecteren.

  Het minimum aantal deelnemers is 20 personen. Deelname is uitsluitend mogelijk voor gasten van Primavera Reizen en alleen als u dit gelijktijdig bij uw boeking opgeeft. Ter plaatse is het helaas niet mogelijk om de bridgedrives bij te boeken. In de periode half juni tot half september wordt er niet gebridged.

  Ziet u uzelf al helemaal zitten in Monte Gordo voor een bridgevakantie? Bekijk hierboven ons aanbod. Liever op golfvakantie of op single reis? Dat kan natuurlijk ook!