Primavera Reizen

Adults only vakantie

Ongestoord genieten tijdens de vakantie?

 1. Home
 2. Soorten vakanties
 3. Adults only
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Een vakantie zonder kinderen

  Kies voor adults only met Primavera Reizen

  Samen genieten tijdens een adults only vakantie in de Algarve in Portugal? Bij Primavera Reizen is dit mogelijk! Lekker relaxen bij het zwembad, romantisch dineren en echt even weer tot elkaar komen tijdens de vakantie.

  Wij zijn op zoek gegaan naar mooie vakantieadresjes waar u hiervan kunt genieten. In deze hotels zijn doorgaans personen vanaf 16 jaar welkom. Bij iedere accommodatie kunt u ook heel voordelig autohuur bijboeken. Dan heeft u alle vrijheid om de mooiste plekjes te ontdekken. Dat is vakantie!

  Ontdek meer accommodaties van Primavera Reizen:

  Single reis

  Adults only vakanties in Portugal

  • Samen ongestoord genieten
  • Minimumleeftijd van 16 jaar
  • In de Algarve en op Madeira

  Vind uw adults only vakantie

  Adults only accommodaties in Portugal

  Even helemaal niets doen

  Met de auto kunt u bijvoorbeeld leuke plaatsjes bezoeken in de omgeving. Wilt u er een dagje op uit? Dan is het een aanrader om het gezellige centrum van Altura te gaan verkennen. Dit is een rustig plaatsje in de gemeente Castro Marim, op enkele kilometers afstand van Monte Gordo. Hier vindt u diverse supermarktjes, een overdekte markt, enkele winkeltjes en sfeervolle cafeetjes in typische Portugese sfeer waar u heerlijk kunt genieten. Ook Evora in de Alentejo is een stad waar u uw ogen uit zult kijken. Denk bijvoorbeeld aan de Romeinse tempel van Diana, de Loios kerk en de bottenkapel. Maar u vindt hier ook smalle bochtige straatjes met witte huizen en een verscheidenheid aan kunst- en handarbeidwinkeltjes. Hier heeft u echt het gevoel er even tussenuit te zijn.

  Ziet u uzelf al zitten tijdens een adults only vakantie in de Algarve in Portugal? Bekijk hierboven ons aanbod. Liever op yoga vakantie of wandelvakantie? Dat kan natuurlijk ook!