Primavera Reizen

Fietsvakantie

Ontdek de mooiste plekjes op de fiets

 1. Home
 2. Soorten vakanties
 3. Fietsvakantie
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Een unieke fietsvakantie in Portugal en Spanje

  Trek er op uit met de fiets

  De Algarve in Portugal of de Costa Blanca in Spanje ontdekken tijdens een fietsvakantie? Bij Primavera Reizen is dit mogelijk! Op de fiets de omgeving van uw vakantiebestemming ontdekken is een unieke belevenis. Tijdens het maken van een fietstocht komt u op plekken waar u lopend of juist met de auto niet snel komt.

  Het prachtige achterland van de Algarve in Portugal of juist het mooie gebied rondom Albir in Spanje zijn met fietsen zo binnen handbereik. Trek er een dag op uit en geniet van al het moois dat u tegenkomt. En vergeet vooral ook niet af en toe te stoppen in de sfeervolle plaatsjes en beloon uzelf met een lekker bakje koffie en een plaatselijk lekkernij. Het is immers vakantie!

  Winterzon vakantie

  Waarom op fietsvakantie?

  • Een unieke belevenis
  • Ervaar de vrijheid en geniet!
  • Dé manier om uw vakantiebestemming te ontdekken

  Vind uw fietsvakantie

  Fietsen in Portugal en Spanje

  Een actieve ontdekkingstocht

  Voor wie wel houdt van wat actie, maar niet persé elke dag op de fiets wilt stappen, kunt u kiezen voor een verblijf inclusief gratis huurfiets. Geheel op eigen gelegenheid kunt u hier gebruik van maken. Ideaal voor het halen van een boodschapje, maar ook zeker om de omgeving op het gemak te ontdekken. Deze bieden wij aan bij accommodaties in zowel de Algarve in Portugal als in Albir: een gezellig plaatsje aan de Costa Blanca in Spanje.

  Portugal en Spanje kennen geen aangelegde fietspaden zoals u dat in Nederland gewend bent. Maar waar u ook voor kiest, het wordt zeker een unieke belevenis. Enthousiast geworden over een fietsvakantie? Bekijk alle vakanties hieronder. Liever op wandelvakantie of een Fly & Drive met de auto? Dat kan natuurlijk ook!