Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Bestel onze brochure

Bestel gratis onze brochure!

Laat u inspireren en kom alvast in de vakantiestemming! Hier vraagt u gratis ons zomermagazine aan. Liever het magazine online bekijken? Klik dan hier.

Helaas hebben wij, vanwege alle ontwikkelingen rondom de Corona crisis, geen winterbrochure 2020/2021 kunnen uitbrengen. De planning voor de opmaak, productie en distributie werd keer op keer uitgeschoven en is uiteindelijk geannuleerd.

Maar uiteraard vindt u ons aanbod wel gewoon, zoals u van ons gewend bent, op onze website. Hier is ons aanbod én zijn ook alle prijzen up-to-date. En komt u er niet uit? Chat, mail of bel ons ervaren Sales en Service team. Zij zijn u graag van dienst.

Wij zullen u op andere manieren zeker benaderen. Schrijf u ook in voor onze nieuwbrief zodat u ook via dit medium op de hoogte blijft van veel ontwikkelingen, de leukste aanbiedingen, tips, en andere wetenswaardigheden.

Vul hieronder uw gegevens in en ontvang de brochure.

Ik wil graag de gratis brochure van Primavera Reizen ontvangen:

* Invullen verplicht


Uw gegevens worden verwerkt volgens onze privacy verklaring.

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)