Primavera Reizen

Winterzon

Breng de winter in Portugal of Spanje door

 1. Home
 2. Winterzon
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Zoekt u ook de zon op deze winter?

  Pak dat beetje extra vitamine D tijdens een winterzonvakantie

  Het moment dat de zomer ten einde is en de winter z’n intrede maakt is het altijd even slikken. Wat houden we toch van de zomer! Gelukkig hoeven we niet te wachten op het voorjaar voordat de eerste echte zonnestralen zich weer laten zien. Ook hoeven we niet al te ver te reizen en is een vakantie tijdens de winter binnen handbereik. Een winterzonvakantie binnen Europa, bijvoorbeeld naar Portugal of Spanje is hierop het antwoord! Bij Primavera Reizen kunt u nu al uw vakantie voor deze winter beginnen uitzoeken. Als u vroeg boekt, profiteert u steeds van de ruimste keuze, en de hoogste vroegboekkortingen.

  1 week gratis verblijf!

  Verblijft u liever voor een langere periode op een heerlijke, zonnige bestemming in hartje winter? Bij Primavera Reizen kunt u op een voordelige manier genieten van enkele weken Portugal. U profiteert namelijk van een week gratis vakantie* op een selectie van onze Portugese accommodaties bij een verblijf van minimaal 3, 4, 5 of 6 weken. Of neem eens een kijkje tussen onze overwintervakanties en zoek meerdere maanden de warmte op op een zuiderse bestemming.

  Overwinteren

  Waarom op winterzonvakantie?

  • Ontsnappen aan de winter
  • Even helemaal opladen
  • Vele vakantiemogelijkheden

  Vind uw vakantie

  Winterzon in Portugal en Spanje

  Kom de koude dagen door

  Want wat is het heerlijk om tijdens de wintermaanden de koffer in te pakken en het vliegtuig naar Portugal of Spanje te pakken. Met Primavera Reizen boekt u de leukste winterzonvakanties.

  Wat dacht u van de Algarve? Naast zon, zee en strand is deze vakantiebestemming ideaal voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, het bezoeken van een gezellig stadje of met de auto het achterland verkennen. En denkt u ook eens aan de prachtige golfbanen. In de Algarve kunt u op de mooiste plekken een balletje slaan. Bekijk dan onze golfvakanties. Bent u een fervent bridgeliefhebber? Wij bieden gezellige bridgedrives aan tijdens de wintermaanden. Bekijk dan ons bridgevakantie aanbod.

  Of geniet een aantal dagen of zelfs weken in het heerlijke Spanje. We hebben leuke vakantieadresjes geselecteerd in de zonnige Costa Blanca. Kiest u voor het bruisende Benidorm, het schilderachtige Altea, het rustig gelegen Albir of spreekt de leuke badplaats Calpe u juist aan?

  Nieuwsgierig geworden naar de alle vakantiemogelijkheden? Bekijk hierboven onze winterzonvakanties. Op zoek naar een goedkope of last minute winterzonvakantie? Ook bij Primavera Reizen vindt u dan vast en zeker uw ideale vakantie.