Zoekt u ook de zon op deze winter?

Pak dat beetje extra vitamine D tijdens een winterzonvakantie

Het moment dat de zomer ten einde is en de winter z’n intrede maakt is het altijd even slikken. Wat houden we toch van de zomer! Gelukkig hoeven we niet te wachten op het voorjaar voordat de eerste echte zonnestralen zich weer laten zien. Een winterzonvakantie naar Portugal is hierop het antwoord!

Want wat is het heerlijk om tijdens de wintermaanden de koffer in te pakken en het vliegtuig naar Portugal te pakken. Met Primavera Reizen boekt u de leukste winterzonvakanties. Wat dacht u van de Algarve? Naast zon, zee en strand is deze vakantiebestemming ideaal voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, het bezoeken van een gezellig stadje of met de auto het achterland verkennen. En denkt u ook eens aan de prachtige golfbanen. Aan de Algarve kunt u op de mooiste plekken een balletje slaan. Bekijk hier onze golfvakanties. Bent u een fervent bridgeliefhebber? Wij bieden gezellige bridge drives aan tijdens de wintermaanden. Bekijk hier ons bridgevakantie aanbod?

Nieuwsgierig geworden naar de alle vakantie mogelijkheden? Bekijk hieronder onze winterzonvakanties.

Op winterzonvakantie met Primavera Reizen

waarom op winterzonvakantie?

  • Ontsnappen aan de winter
  • Even helemaal opladen
  • Vele vakantiemogelijkheden
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)