Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Zoekt u ook de zon op deze winter?

Pak dat beetje extra vitamine D tijdens een winterzonvakantie

Het moment dat de zomer ten einde is en de winter z’n intrede maakt is het altijd even slikken. Wat houden we toch van de zomer! Gelukkig hoeven we niet te wachten op het voorjaar voordat de eerste echte zonnestralen zich weer laten zien. Ook hoeven we niet al te ver te reizen en is een vakantie tijdens de winter binnen handbereik. Een winterzonvakantie binnen Europa, bijvoorbeeld naar Portugal of Spanje is hierop het antwoord!

Want wat is het heerlijk om tijdens de wintermaanden de koffer in te pakken en het vliegtuig naar Portugal of Spanje te pakken. Met Primavera Reizen boekt u de leukste winterzonvakanties.

Wat dacht u van de Algarve? Naast zon, zee en strand is deze vakantiebestemming ideaal voor het maken van mooie wandel- en fietstochten, het bezoeken van een gezellig stadje of met de auto het achterland verkennen. En denkt u ook eens aan de prachtige golfbanen. In de Algarve kunt u op de mooiste plekken een balletje slaan. Bekijk hier onze golfvakanties. Bent u een fervent bridgeliefhebber? Wij bieden gezellige bridgedrives aan tijdens de wintermaanden. Bekijk hier ons bridgevakantie aanbod?

Of geniet een aantal dagen of zelfs weken in het heerlijke Spanje. We hebben leuke vakantieadresjes geselecteerd in de zonnige Costa Blanca. Kiest u voor het bruisende Benidorm, het schilderachtige Altea, het rustig gelegen Albir of spreekt de leuke badplaats Calpe u juist aan?

Nieuwsgierig geworden naar de alle vakantiemogelijkheden? Bekijk hieronder onze winterzonvakanties. Op zoek naar een goedkope of last minute winterzonvakantie? Ook bij Primavera Reizen vindt u dan vast en zeker uw ideale vakantie.

Op winterzonvakantie met Primavera Reizen

waarom op winterzonvakantie?

  • Ontsnappen aan de winter
  • Even helemaal opladen
  • Vele vakantiemogelijkheden
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)