Fly & Drive

Ontdek al het moois van Portugal!

  1. Home
  2. Soorten vakanties
  3. Fly Drive

Fly & Drive

Maak kennis met dit prachtige land en geniet van de diverse landschappen

Portugal ontdekken met een Fly & Drive vakantie? Bij Primavera Reizen bent u daarvoor aan het juiste adres! U krijgt van ons een huurauto waarmee u de omgeving van de Algarve, de Alentejo, Lissabon, Porto of Madeira kunt verkennen. 

Portugal is bij uitstek geschikt om een rondreis per huurauto te maken of vanuit uw hotel of appartement de omgeving te verkennen. Tijdens uw vakantie kunt u genieten van de veelzijdigheid aan landschappen, de schitterende natuur en de indrukwekkende steden en monumenten.

Tijdens de Fly & Drive rijdt u met de huurauto van de ene plaats naar de andere. Onderweg heeft u genoeg tijd om te genieten van het mooie uitzicht en dat mooie straatje in te slaan voor een lekker drankje bij een plaatselijk cafeetje. ’S Avonds overnacht u in een accommodatie in de plaats waar u op dat moment heen bent gereden zodat u daarna weer uitgerust uw reis kunt vervolgen.

Bij het verblijf in een accommodatie inclusief huurauto kunt u ook heerlijk de buurt verkennen op uw eigen tempo en daarna weer terugrijden naar het hotel of appartement waar u verblijft. U kiest hierbij zelf wat u graag wilt zien en hoeveel kilometers u rijdt. Ontdek al het moois wat Portugal te bieden heeft!

Benieuwd welke accommodaties of vakanties inclusief huurauto zijn? Bekijk ons aanbod hieronder. Liever op wandelvakantie of op fietsvakantie? Dat kan natuurlijk ook!

Waarom een Fly & Drive vakantie?

- Dé kans om Portugal te ontdekken

- Altijd de auto bij de hand

- Zelfstandig rondreizen