Hotels

Sfeervolle hotels

De pareltjes in Portugal en Spanje

 1. Home
 2. Soorten vakanties
 3. Hotels
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Leuke hotels voor een sfeervolle vakantie

  Iedere dag aan het ontbijt

  Vakantie vieren in Spanje of Portugal in een sfeervol hotel? Dan bent u bij Primavera Reizen aan het juiste adres. Geniet in alle rust van een vakantie aan de Costa Blanca, in de Algarve of op Madeira.

  Wij hebben speciale accommodaties geselecteerd die veelal in de natuur of aan het strand aanwezig zijn. Veelal gebouwd in typische Portugese of Spaanse stijl voor de ultieme beleving. Dit wordt echt een vakantie om naar uit te kijken!

  Ontdek meer accommodaties van Primavera Reizen:

  Vakantie hotel

  Waarom een sfeervol hotel?

  • Altijd een ontbijt
  • Sfeervolle accommodaties
  • In zowel Spanje als Portugal

  Vind uw vakantie

  Op zoek naar een hotel in Portugal of Spanje?

  Heerlijk genieten

  De Costa Blanca is een fijne vakantiebestemming waar u mooie badplaatsen aantreft, die allemaal hun eigen, bijzondere kenmerken hebben. Maar ook de natuur aan deze kust is prachtig. De Algarve ligt in het zuiden van Portugal en is vooral bekend om de schitterende kust. Zo wordt de kust van de West-Algarve gekenmerkt door karakteristieke rotspartijen, afgewisseld door kleine en grotere zandstranden. Aan de kust van de Oost-Algarve vindt u kilometerslange zandstranden met schilderachtige dorpjes. De Alentejo is een gebied ten noorden van de Algarve. Hoogepunt bij uitstek is hier een bezoek aan Evora. Deze stad is ongetwijfeld een van de meest bezienswaardige steden van Portugal en is zeker tijdens uw vakantie een bezoek waard. Madeira is een prachtig bloemeneiland in de Atlantische Oceaan en biedt zowel voor de zon- als de natuurliefhebber vele mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Het eiland met o.a. bananenplantages, citrusbomen, watervallen en steile rotswanden die uitmonden in zee, laten een onuitwisbare indruk op u achter.

  Ziet u uzelf al helemaal zitten in een sfeervol hotel? Bekijk hieroboven het aanbod. Liever op yoga vakantie of stedentrip? Dat kan natuurlijk ook!