Primavera Reizen

Golfvakantie

Stel uw eigen golfvakantie samen

 1. Home
 2. Soorten vakanties
 3. Golfvakantie
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Op vakantie golfen in Portugal

  Golf op de mooiste golfbanen ter wereld

  Lekker een balletje slaan tijdens een golfvakantie in de Algarve in Portugal? De Algarve is een populaire bestemming om te golfen. Geen wonder want het heerlijke subtropische klimaat is er het gehele jaar uitstekend en langs de hele kust bevinden zich vele goed onderhouden golfbanen. Primavera Reizen biedt een geselecteerd aantal golfbanen aan.

   

  Klik hier voor meer informatie over de aangeboden golfbanen
  Primavera Reizen

  Waarom golfen in Portugal?

  • Mooiste golfbanen ter wereld!
  • Hele jaar door uitstekend golfen
  • Stel uw eigen golfreis samen

  Vind uw golfvakantie

  Een sportieve golfvakantie

  In de Portugese zon

  In de Oost-Algarve, tussen Faro en Monte Gordo, liggen 5 uitstekende golfbanen: Castro Marim Golfe, Quinta do Vale, Benamor Golf, Quinta da Ria en Quinta de Cima. In de West-Algarve, in de nabijheid van Albufeira, ligt de golfbaan Balaia Golf (9-holes golfbaan). Castro Marim Golf is een 18-holes golfbaan (HCP 54) gelegen aan Villa Castro Marim Golfe Country Club. Quinta do Vale (HCP 54) is schitterend gelegen nabij de plaats Castro Marim en is ontworpen door de bekende golfer Severiano Ballesteros. De 18-holes golfbaan Benamor Golf (HCP 54) ligt op ca. 5 minuten rijden van Tavira en ca. 20 minuten rijden van de badplaats Monte Gordo. De baan ligt iets landinwaarts, temidden van het prachtige glooiende landschap. Quinta da Ria & Quinta de Cima zijn twee 18-holes golfbanen. Quinta da Ria ligt direct aan de kust in het natuurgebied Ria Formosa. Quinta de Cima ligt iets meer landinwaarts, slechts door een landweg van Quinta da Ria gescheiden.

  U kunt zelf een golfreis samenstellen. Bij de boeking van de reis geeft u de dagen op waarop u wilt golfen, met uw voorkeur voor de starttijden, aan ons door (met uitzondering van de golfpakketten waarbij u de starttijden bij de receptie van het hotel kunt reserveren). Het vervoer van uw golfbag is niet bij de reissom inbegrepen. Neemt u een golfbag mee, dan dient u dit zelf bij de luchtvaartmaatschappij door te geven. De kosten die hieraan zijn verbonden dient u rechtstreeks aan de luchtvaartmaatschappij te voldoen.

  Enthousiast geworden over een golfvakantie in de Algarve in Portugal? Bekijk hierboven ons aanbod van accommodaties. Liever op fietsvakantie of wandelvakantie? Dat kan natuurlijk ook!