Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Overwinteren met Primavera Reizen

Ontsnappen aan de koude winter?

Bij Primavera Reizen begrijpen wij als geen ander dat het ontsnappen aan de koude winter fijn is. Overwinteren is hierop het juiste antwoord! Vanaf het moment dat de herfst zijn intrede doet u met Primavera Reizen voor een lange periode de zon achterna om te overwinteren.

Al ruim 25 jaar organiseren wij de mooiste overwintervakanties. Overwinteren is niet zomaar een vakantie. U verblijft voor een langere periode, vanaf 1 maand tot zelfs 5 maanden, op een heerlijk zonnige bestemming waar u zelfs in hartje winter lekker buiten kunt vertoeven. Voor velen voelt het dan ook snel als een tweede thuis. Overwintervakanties tot 120 dagen kunt u via de website reserveren. Wilt u langer overwinteren of heeft u vragen over uw overwintervakantie? Neem dan contact op met ons Primavera team. Zij helpen u graag verder bij het adviseren en boeken van uw overwintervakantie. Nieuwsgierig geworden naar onze overwintervakanties? Bekijk hieronder ons aanbod.

Overwinteren met Primavera Reizen

Waarom overwinteren?

  • Ontsnappen aan de wintermaanden
  • Genieten van het buitenleven
  • Een tweede thuis in het buitenland
Overwinteren in Portugal
Portugal

Aangenaam klimaat in sfeervol Portugal

Overwinteren aan de Algarve
Algarve

Uw tweede thuis tijdens de wintermaanden

Overwinteren-Spanje
Spanje

Spanje voelt als thuiskomen

Overwinteren-Costa-Blanca
Costa Blanca

Voor een ontspannen overwintervakantie

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)