1. Home
  2. Spanje
  3. Lanzarote
Lanzarote

Vakantie Lanzarote

Algemene informatie

Prachtig Lanzarote

In het oostelijke deel van de Canarische Archipel ligt het vulkanische eiland Lanzarote. Hier wisselen schilderachtige dorpjes elkaar af met mooie, schone stranden, rotsachtige valleien en groene heuvels. Wie het eiland verkent, ontdekt woestijnlandschappen, vulkaankegels, cactussen en wijnstreken. En u kunt het hele jaar door vakantie vieren op Lanzarote, want het klimaat is er zeer aangenaam!

De typische bouwstijl en de rustige uitstraling heeft Lanzarote te danken aan schilder en beeldhouwer César Manrique die ervoor zorgde dat nagenoeg alle resorts, hotels en appartementen niet hoger mogen zijn dan 4 verdiepingen. Het toerisme is er vooral te vinden in het zuiden (Puerto del Carmen en Playa Blanca) van Lanzarote, hoofdstad Arrecife ligt in het midden.

Excursies op Lanzarote

U leert het eiland kennen via tal van excursies die er op het Spaanse eiland worden aangeboden. Boek een eilandtour of bezoek de grotten Jameos del Agua of bezoek het indrukwekkende Nationale Park Timanfaya, met overblijfselen van vulkanische uitbarstingen die zo kenmerkend zijn voor Lanzarote.

Populaire accommodaties

Vluchtinformatie

U vliegt naar Fuerteventura. De vlucht duurt ongeveer 4 uur en 30 minuten. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Primavera.
De transfer
Wanneer u een reis boekt bij Primavera is de transfer altijd inbegrepen, behalve wanneer u een huurauto in het pakket heeft.Het is mogelijk dat u, bij aankomsten op de luchthaven van minder dan 26 personen, met een shuttlebus naar uw accommodatie wordt gebracht. Er wordt geprobeerd om op de luchthaven een maximale wachttijd van 60 minuten na te streven, voordat de transfer naar de desbetreffende plaatst vertrekt.
Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijgt u tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Primavera Reizen zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen die nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.
E-tickets
Primavera Reizen stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kunt u geweigerd worden voor een vlucht.Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij u naar de reisinformatie.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
16ºC
17ºC
22ºC
21ºC
26ºC
29ºC
31ºC
31ºC
29ºC
26ºC
22ºC
16ºC
Min.
8ºC
11ºC
13ºC
14ºC
17ºC
20ºC
23ºC
23ºC
21ºC
18ºC
14ºC
10ºC