Primavera Reizen

Goedkoop overwinteren in Spanje

Overwinteren in Spanje is voor iedereen mogelijk

 1. Home
 2. Overwinteren
 3. Overwinteren Spanje goedkoop
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Goedkoop overwinteren in Spanje

  Tips en weetjes voor een voordelige wintervakantie

  Wilt u graag een keer overwinteren in Spanje, maar bent u bang dat dit erg duur is? Dat hoeft helemaal niet! Het kan zelfs vrij goedkoop zijn om in bijvoorbeeld Benidorm de wintermaanden door te brengen. Zo heeft Primavera Reizen de leukste en meest geschikte verblijven om te overwinteren tegen een erg aantrekkelijke prijs geselecteerd. Daarnaast kunt u ter plaatse vaak voor een leuk prijsje een kopje koffie bestellen op het terras. Ook bieden veel restaurants speciale extra’s aan overwinteraars, zoals een lekkere daghap voor weinig geld of een aantrekkelijke korting.

  Overwinteren

  Waarom overwinteren?

  • Voordelige appartementen
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Speciale kortingen ter plaatse

  Vind uw overwinter vakantie

  Zoek de warmte in de winter op

  Uiteraard wordt uw vakantieadres in Spanje toch ook een beetje uw tweede thuis. U weet straks op uw duimpje dat bakkertje met smakelijk brood te vinden en slaagt u bij de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ideaal als u ook in het appartement regelmatig kookt. Zo houdt u de kosten laag, maar geniet u wel van een heerlijke lange vakantie in de zonnige Costa Blanca!

  Vergeet bijvoorbeeld ook niet om abonnementen stop te zetten als u voor lange tijd in Zuid-Spanje verblijft. De energierekening komt ook een stuk lager uit, omdat u niet hoeft te stoken tegen de kou. En zo zijn er nog een aantal ‘meevallers’ die de kosten drukken. Nog meer reden om toch een keer een overwintervakantie te boeken en ontspannen de wintermaanden door te brengen in een warm land aan zee.

  Niet alleen in Spanje kunt u goedkoop overwinteren. Ook in Portugal bieden wij een selectie van overwintervakanties aan.