1. Home
  2. Spanje
  3. La Palma
La Palma

Vakantie La Palma

Algemene informatie

Betoverend La Palma

Met een betoverend mooi vulkaanlandschap, zwarte lavastranden, regenwoud en besneeuwde bergtoppen in de winter is het veelzijdige Canarische eiland La Palma met recht ‘La Isla Bonita’ te noemen. Bijna nergens ter wereld is zoveel verscheidenheid in het landschap te vinden. En het mooie is: u kunt La Palma heel goed wandelend verkennen, want het eiland is klein en overal lopen wandelpaden door de prachtige natuur.

La Palma het hele jaar

La Palma heeft 2 ‘grote’ steden, Santa Cruz en Los Llanos, en veel kleine dorpjes. Zo’n 35% van het eiland bestaat uit beschermd natuurgebied en is dus onbewoond. De temperatuur is er het hele jaar door aangenaam. Omdat La Palma daarom in alle seizoenen een populaire vakantiebestemming is, heeft u altijd keuze uit een ruim aanbod in hotels, appartementen en vakantiehuizen.

Ontek de omngeving van het prachtige eiland La Palma

Wie de omgeving wil ontdekken kan een van de nationale parken bezoeken of een uitje plannen naar een van de steden of dorpjes. Santa Cruz heeft bijvoorbeeld een gezellige winkelstraat, charmante pleintjes en een mooie boulevard. Of bezoek het fotogenieke plaatsje Tazacorte, wat de meeste zonuren heeft en dus een perfecte plek is om naar het strand te gaan. En pittoreske straatjes, met kleurrijke huisjes en leuke terrasjes vind je in San Andres. Vanuit het centrum bereikt u via een mooie wandelroute ook nog eens een prachtig, natuurlijk zwembad: Charco Azul.

Populaire accommodaties

Vluchtinformatie

U vliegt naar La Palma (Santa Cruz de la Palma). Deze vlucht duurt ongeveer 4 uur en 20 minuten. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht door de host(ess) of plaatselijke vertegenwoordiging van Primavera Reizen.
De transfer
Wanneer u een reis boekt bij Primavera is de transfer altijd inbegrepen, behalve wanneer u een huurauto in het pakket heeft. De transfertijden zijn als volgt:Los Cancajos - ongeveer 15 minuten Puerto Naos - ongeveer 60 minuten (de bus stopt op een centrale plaats, waardoor je het laatste stukje moet lopen)Fuencaliente - ongeveer 60 minutenHet is mogelijk dat u, bij aankomsten op de luchthaven van minder dan 26 personen, met een shuttlebus naar uw accommodatie wordt gebracht. Er wordt geprobeerd om op de luchthaven een maximale wachttijd van 60 minuten na te streven, voordat de transfer naar de desbetreffende plaatst vertrekt.
Vluchtschema
In het geval dat wij van de luchtvaartmaatschappij vernemen dat een vlucht naar alle waarschijnlijkheid niet meer zal wijzigen, tonen wij de vluchttijden op de site tijdens het maken van een boeking. In veel gevallen krijgt u tijdens het boeken de keuze uit verschillende vluchttijden of tussen een vlucht met tijden en een vlucht zonder tijden. Indien de vertrektijden niet getoond worden, zijn deze bij ons nog niet bekend. Zowel de luchtvaartmaatschappij als Primavera zullen er alles aan doen om gepubliceerde tijden niet meer te wijzigen, echter we kunnen dit nooit 100% garanderen. Alle gepubliceerde vluchttijden zijn dan ook te allen tijde onder voorbehoud.
E-tickets
Primavera stuurt uiterlijk één week voor vertrek de tickets. Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Indien namen onjuist geschreven zijn, kunt u geweigerd worden voor een vlucht.Voor meer informatie over de vliegreis, zoals bagage en internet check-in per luchtvaartmaatschappij, verwijzen wij u naar de reisinformatie op deze  site.

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
15ºC
16ºC
19ºC
20ºC
25ºC
28ºC
31ºC
31ºC
28ºC
25ºC
21ºC
16ºC
Min.
7ºC
10ºC
11ºC
12ºC
15ºC
18ºC
21ºC
21ºC
20ºC
16ºC
13ºC
10ºC