Primavera Reizen

Overwinteren aan de Costa Blanca

Wordt de Costa Blanca uw tweede thuis deze winter?

 1. Home
 2. Overwinteren
 3. Overwinteren Costa Blanca
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Overwinteren aan de Costa Blanca

  Kies deze winter voor een zonnige tijd aan de Costa Blanca

  Bij overwinteren denkt u misschien al snel aan overwinteren in Spanje. En dat is helemaal zo gek nog niet, want Spanje is het land waar vele mensen elk jaar in de wintermaanden naar toe gaan om aan de vrieskou te ontsnappen. De Costa Blanca, gelegen in Zuid-Spanje, is daarvan een van de bekendste regio’s met daarbij Benidorm als populairste overwinterbestemming.

  Overwinteren

  Waarom overwinteren?

  • Populaire overwinterbestemming
  • Van alle gemakken voorzien
  • Voor een ontspannen overwintervakantie

  Vind uw overwinter vakantie

  Zoek in de winter de warmte op

  Deze regio is dan ook helemaal ingericht op overwinteraars. Jaren achter elkaar komt men in de winter terug om weer opnieuw te genieten van het heerlijke ontspannen leven en uiteraard de fijne temperatuur. En dit is niet voor niks. Overwinteren in Zuid-Spanje, aan de Costa Blanca is een fijne ervaring!

  Naast het mooie weer heeft de Costa Blanca zoveel meer te bieden. Zo vindt u op veel plekken mooi aangelegde boulevards, ideaal om even uit te waaien met uitzicht op zee. En wat dacht u van de vele leuke uitstapjes die u kunt maken! Uiteraard mogen we de heerlijke Spaanse keuken niet vergeten. Dat wordt genieten van lekkere tapas en heerlijke Spaanse Sangria. Uiteraard zult u ook regelmatig zelf koken of tegen een klein prijsje kiezen voor de daghap. Zo is overwinteren vrij goedkoop en past het binnen elk budget.

  Voor wie na lange tijd in Spanje behoefte heeft aan eens een goede boterham met pindakaas of een dropje hoeft dit niet te missen. Dit is namelijk volop verkrijgbaar in de supermarktjes. Niet geheel onbelangrijk ook kunt u aan de Costa Blanca terecht bij een Nederlandssprekende arts of tandarts. Dit alles bij elkaar maakt de Costa Blanca in Spanje tijdens de winter al snel uw tweede thuis!