Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Met het hele gezin op vakantie

Geniet van elkaar tijdens uw familievakantie

Met de hele familie op vakantie en op zoek naar een geschikt vakantieadresje? Primavera Reizen begrijpt dat het soms lastig is om het juiste appartement of hotel te vinden dat aansluit bij uw wensen.

Een groot deel van ons aanbod in Portugal en in Spanje is ideaal voor een familievakantie! Met zorg hebben wij een selectie gemaakt waar u met de hele familie onbezorgd kunt genieten en vakantie kunt vieren.

Zo vindt u bij ons ruime en comfortabele appartementen met een compleet uitgeruste keuken en aparte slaapkamers. Als u liever in een hotel verblijft op basis van logies en ontbijt, halfpension of all inclusive met een heerlijk zwembad en het strand en centrum op steenworp afstand, bent u ook bij ons aan het juiste adres.

En niet alleen de accommodatie zelf, ook daarbuiten zijn zowel Portugal als Spanje een ideale vakantiebestemming voor de hele familie! Of u nou met een baby, peuter, schoolgaand kind of tiener op reis gaat. Zo geniet u van een mild klimaat met veel zonuren in het voor- en najaar. Ideaal om met een baby of peuter op vakantie te gaan.

Voor oudere kinderen zijn er tal van faciliteiten. Er kan gezwommen worden in het zwembad of in de heldere zee. De heerlijke zandstranden maken een dagje strand een feest. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te spelen, watersporten of de natuur in te gaan. Portugal en Spanje hebben alle ingrediënten in huis voor een heerlijke familievakantie!

Bij Primavera Reizen weten we dat iedere leeftijdscategorie andere eisen stelt aan een familievakantie. We hebben een ruim aanbod aan accommodaties en veel persoonlijke ervaring met het op vakantie gaan met kinderen. Daardoor kunnen wij u het beste advies geven binnen elk gewenst budget.

Familievakantie in Portugal

Familievakanties met Primavera Reizen

  • Stranden lopen langzaam af in zee
  • Heerlijk klimaat
  • Binnen elk gewenst budget
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)