Met het hele gezin op vakantie naar Portugal

Geniet van elkaar tijdens uw familievakantie

Met de hele familie op vakantie. Daarvoor is Portugal de ideale bestemming. Of u nou met een baby, peuter, schoolgaand kind of tiener op reis gaat, er is voor ieder wat wils. Zo geniet u van een mild klimaat met veel zonuren in het voor- en najaar. Ideaal om met een baby of peuter op vakantie te gaan. Onze comfortabele accommodaties hebben alle faciliteiten in huis om onbezorgd te genieten. Niet alleen in uw hotelkamer of appartement, maar ook daarbuiten.

Voor oudere kinderen zijn er tal van faciliteiten. Er kan gezwommen worden in het zwembad of in de heldere zee aan de Algarve. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om te spelen, watersporten of de natuur in te gaan. En terwijl de kinderen genieten in de Portugese zon, kunnen de ouders ontspannen. Portugal heeft alle ingrediënten in huis voor een heerlijke familievakantie.

Bij Primavera Reizen weten we dat iedere leeftijdscategorie andere eisen stelt aan een familievakantie. We hebben een ruim aanbod aan accommodaties in de Algarve en veel persoonlijke ervaring met het op vakantie gaan met kinderen. Daardoor kunnen wij u het beste advies geven binnen elk gewenst budget.

Familievakantie in Portugal

Familievakanties in Portugal

  • Stranden lopen langzaam af in zee
  • Heerlijk klimaat
  • Binnen elk gewenst budget
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)