Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Ontdek de mooiste plekjes op de fiets

Trek er op uit met de fiets tijdens de vakantie

Op de fiets de omgeving van uw vakantiebestemming ontdekken is een unieke belevenis. Tijdens het maken van een fietstocht komt u op plekken waar u lopend of juist met de auto niet snel komt. Het prachtige achterland van de Algarve in Portugal of juist het mooie gebied rondom Albir in Spanje zijn met de fiets zo binnen handbereik. Trek er een dag op uit en geniet van al het moois dat u tegenkomt. En vergeet vooral ook niet af en toe te stoppen in de sfeervolle plaatsjes en beloon uw zelf een lekker bakje koffie en een plaatselijk lekkernij. Het is immers vakantie!

Met Primavera Reizen bieden wij u verschillende mogelijkheden. In ons programma hebben we een schitterende fietstocht samengesteld welke start in Sagres en eindigt tot aan de Spaanse grens. Een beter beeld van de adembenemende Algarve in Portugal krijgt u niet. Ook kunt u tijdens een 8-daagse reis door de Alentejo en de Algarve fietsen. U komt in aanraking met de aardige bevolking, pikt wat culturele highlights mee en u viert op een actieve manier vakantie.

Voor wie wel houdt van wat actie, maar niet elke dag persé de fiets op wilt stappen, hebben wij een goed alternatief. Bij een aantal vakantieadresjes van Primavera Reizen bieden wij een gratis huurfiets aan. Geheel op eigen gelegenheid kunt u hiervan gebruik maken. Ideaal voor het halen van een boodschapje, maar ook zeker om de omgeving op het gemak te ontdekken. De appartementen en hotels met gratis huurfiets bieden wij zowel aan in de Algarve, Portugal, als in Albir, een gezellig plaatsje aan de Costa Blanca in Spanje aan.

Waar u ook voor kiest, uw vakantie wordt een unieke belevenis. Portugal en Spanje kennen geen aangelegde fietspaden zoals u dat in Nederland gewend bent. De fietsen zijn een mix tussen een mountainbike en een toerfiets.

Fietsvakanties in Portugal

Waarom op fietsvakantie?

  • Een unieke belevenis
  • Ervaar de vrijheid en geniet!
  • Dé manier om uw vakantiebestemming te ontdekken
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)