Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Kom gezellig overwinteren in Monte Gordo

Monte Gordo, de overwinterbestemming in de Algarve

Wie het voornemen heeft om in Portugal te overwinteren, is in Monte Gordo volkomen op z’n plek. Jaarlijks keren vele overwinteraars terug naar deze badplaats om voor een aantal weken of zelfs maanden te genieten in de zonnige Algarve. En dat is niet zo gek. Monte Gordo heeft ontzettend veel te bieden. Denkt u maar aan de fijne hotels en appartementen, het prachtige zandstrand, het gezellige centrum van Monte Gordo en ook de vele uitstapjes die u kunt maken in de omgeving. Doordat het vrij vlak is kunt u met de fiets of te voet er lekker op uit trekken en genieten van de prachtige natuur of een bezoekje brengen aan de gezellige plaatsjes in de omgeving. Ook het buurland Spanje is gemakkelijk te bereiken. Met een ferry steekt u de Guadiana rivier over en kunt u bijvoorbeeld het sfeervolle Ayamonte bezoeken. Als u wat meer tijd heeft is de leuke stad Sevilla zeker een aanrader.

Wist u overigens dat overwinteren in Monte Gordo niet duur hoeft te zijn? Met Primavera Reizen kunt u goedkoop uw overwintervakantie boeken. We hebben speciale aanbiedingen voor u in petto, waarbij u een week gratis verblijft in een van de geselecteerde hotels of appartementen. Klinkt dat niet heel aantrekkelijk?.

Bent u al eens in Monte Gordo geweest om te overwinteren en wilt u juist eens een keer aan de West-Algarve voor een langere tijd verblijven? Wij raden u dan een overwintervakantie in Albufeira aan. Ons overige aanbod van overwintervakanties in Portugal vindt u hier.

 Overwintervakantie in Monte Gordo

Overwinteren in Monte Gordo

  • Fijne temperaturen
  • Gezelligheid en vertier
  • Genoeg te doen en te beleven
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)