Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

Voorboekingsformulier

Heeft u al een vakantie voor het komende seizoen op het oog? En wilt u het liefst nu al boeken? Maak dan nu een voorboeking!

Het voordeel van een voorboeking is dat uw reis al geboekt is, voordat onze reizen voor andere klanten te boeken zijn. De voorboekingen worden op volgorde van binnenkomst door ons ingeboekt.

Voorwaarden:
Na het insturen van uw voorboeking ontvangt u direct een automatische bevestiging per e-mail. Binnen een aantal werkdagen ontvangt u een factuur, waarmee we bevestigen dat uw voorboeking verwerkt is. Zodra het aanbod boekbaar is, boeken wij de gewenste accommodatie in (mits deze in ons nieuwe aanbod voorkomt). U ontvangt zo spoedig mogelijk de volledige factuur van uw reis (inclusief eventuele arrangementen en/of verzekeringen). U heeft dan nog vijf werkdagen om wijzigingen of annuleringen aan ons door te geven.

Algemene gegevens

 

Gegevens hoofdboeker

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 1

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 2

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 3

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 4

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 5

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 6

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 7

Ja Nee
Ja Nee

 

Gegevens medereiziger 8

Ja Nee
Ja Nee

*Invullen verplicht

App. Casa Lisa

App. Casa Lisa

Portugal Algarve Albufeira
Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)