Bel ons vanuit NL op 010-2452555
Bel ons vanuit BE op 03 808 50 40

U heeft het recht om bezwaar te maken

Primavera Reizen voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat u zich kunt afmelden voor het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor marketingdoeleinden wanneer u dat wilt.

Afmelden
Door onderstaande opties aan te vinken worden uw gegevens niet meer voor marketingdoeleinden gebruikt. U wordt binnen 24- 48 uur afgemeld voor de optie(s) welke u heeft aangevinkt.

Aanmelden
Wilt u graag (weer) op de hoogte worden gehouden van onze actuele aanbiedingen en promoties, vul dit formulier in door 1 of meerdere opties uit te vinken. Wilt u afgemeld blijven voor bepaalde opties vink deze aan en vink de opties uit waarvoor u zich gaat aanmelden. Uw wijzigingen worden binnen 24- 48 uur verwerkt.

* Verplicht veld

Uw reisgezelschap

Vul hier het reisgezelschap in waarmee u op reis zult gaan. Als er kinderen meereizen hebben we daarvan de geboortedatum nodig. Reist u met een grotere groep in meerdere kamers, kies dan in de prijstabel meerdere keren een kamertype. Al uw kamers komen dan samen in één boeking en de hele groep wordt op dezelfde vlucht ingedeeld.

Volwassenen (vanaf 17 jaar)
Kinderen (2 t/m 16 jaar)
Baby's (tot 2 jaar)