1. Home
  2. Portugal
  3. Algarve
  4. Livramento
Livramento

Vakantie Livramento

Algemene informatie

Livramento is één van die typische kleine, rustige dorpjes in de Algarve, Portugal.

Volop echte Portugese sfeer tijdens uw vakantie in Livramento

Kiest u voor een reis naar Livramento, dan staat er een heerlijke vakantie op u te wachten in een schitterende omgeving én de echte Portugese sfeer. Het is een lieflijk plaatsje waar u volledig kunt genieten van alle rust. Het is een ideale bestemming voor een familievakantie met kleine kinderen en voor de echte rustzoekers.

Een heerlijke reis naar het rustige Livramento, maar ook het drukkere Tavira en Olhão

Wilt u even de drukte opzoeken, dan kan dat vanuit Livramento heel goed. Op ongeveer 4 kilometer afstand vindt u het typische vissersplaatsje Fuseta al met haar prachtige, langzaam aflopende strand. Naast een supermarkt vindt u hier ook enkele winkeltjes, restaurantjes en cafeetjes. En na ongeveer 10 kilometer rijden staat u al in de bekende stadjes Tavira en Olhão. U kunt deze gezellige steden gemakkelijk met de auto of bus bereiken.

Verblijf tijdens uw vakantie in Livramento in een echt Portugees appartementencomplex

Niet alleen Livramento zelf is zo rustgevend en mooi. Ook de comfortabele appartementen Monte dos Avos die we in dit plaatsje aanbieden zijn idyllisch gelegen en kleinschalig. Het leuke van dit appartementencomplex is dat ook hier die échte Portugese sfeer in het interieur is doorgetrokken. De ligging is werkelijk schitterend, temidden van het licht glooiende, schilderachtige landschap. Ook voor de actieve 50-plusser is er genoeg te doen. Heeft u bijvoorbeeld zin om een dagje actief te golfen tijdens uw vakantie? Bij deze accommodatie heeft u de mogelijkheid om uitdagende greenfees bij te boeken tegen scherpe prijzen. En nog een leuke aanrader: in het zomerseizoen kunt u bij Fuseta ook met een bootje de lagune oversteken om naar één van de eilandjes met schitterend zandstrand te gaan.

Populaire accommodaties