Primavera Reizen

Verzoek tot terugbetaling

  1. Home
  2. Refund

Verzoek tot terugbetaling voor Primavera Reizen

Op deze pagina kunt u een formulier indienen om een terugbetaling te ontvangen van het (resterende bedrag) op uw corona voucher. U kunt het formulier enkel invullen indien u voucher een uitgiftedatum van minstens zes (6) maanden geleden heeft. Als uw voucher nog geen uitgiftedatum heeft van minimaal zes maanden geleden, dan kunt u het formulier niet invullen en is het ook nog niet mogelijk om uw voucher uit te laten betalen. 

 

De terugbetaling van de (resterende) voucherwaarde wordt uiterlijk binnen twaalf (12) maanden na de uitgiftedatum van de voucher terugbetaald. Dit betekent dat het nog uiterlijk zes (6) maanden duurt voordat het bedrag wordt teruggestort. Wanneer het bedrag wordt teruggestort, ontvangt u van ons een e-mail. Tot die tijd kunt u gebruik maken van je voucher en gebruik maken van voordelen zoals de  voor voucherhouders.

Hoe een terugbetaling aanvragen?

Om een verzoek tot terugbetaling in te dienen kunt u het formulier op deze pagina in te vullen. Gelieve de gegevens van de hoofdboeker in te vullen aan wie de voucher was toegeschreven. U kunt uw voucher terugvinden in de mail die u van ons hebt gekregen.

U dient de volgende gegevens in te vullen: 

- Voornaam

- Achternaam

- IBAN-code

- Swift/ BIC-code

Verzoek tot terugbetaling indienen

Something wrong happened. Please try it again.