Primavera Reizen Reisinformatie

Boeken en betalen

Reisinformatie

 1. Home
 2. Reisinformatie
 3. Boeken en betalen
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Boeken en betalen

  Aanvraag
  Wanneer wij in onze eigen voorraad geen appartement of kamer meer beschikbaar hebben, dan is het soms mogelijk om bij de accommodatieverschaffer na te vragen of er in hun voorraad nog een appartement of kamer beschikbaar is.

  Heeft u de vakantie op aanvraag geboekt, dan krijgt u ongeveer binnen 5 dagen antwoord op uw aanvraag.

  Is uw aanvraag akkoord, dan ontvangt u de factuur per mail. Is uw aanvraag niet akkoord gekomen, dan neemt het Sales & Service center contact met u op.

  Daarnaast zijn verschillende extra reisonderdelen bij Primavera Reizen op aanvraag. Bijvoorbeeld de huurfiets zal Primavera Reizen altijd moeten aanvragen. Zolang u niets van Primavera Reizen hoort, kunt u ervan uit gaan dat de extra reisonderdelen beschikbaar zijn tijdens uw vakantie.


  Aansprakelijkheid bij boeking
  De hoofdboeker is aansprakelijk en verantwoordelijk voor de gehele boeking. De hoofdboeker is de eerste deelnemer die ingevoerd wordt bij de boeking.

  Alle correspondentie verloopt via het mail adres van de hoofdboeker.


  Voorboeking
  Het is mogelijk om bij Primavera Reizen een voorboeking te maken.
  Neemt u hiervoor contact op via het online voorboekingsformulier.
  Zodra wij het formulier van u hebben ontvangen neemt Primavera Reizen zo snel als mogelijk contact met u op om de voorboeking in orde te maken.


  Boeken en betalen
  Op het moment dat u alle gegevens heeft doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt Primavera Reizen dit als een definitieve boeking. Bij wijzigingen en annuleringen worden de Primavera Reizen voorwaarden gehanteerd. Ook een boeking op aanvraag beschouwt Primavera Reizen als een definitieve boeking.


  ANVR-consumentenvoorwaarden
  De ANVR-consumentenvoorwaarden zijn van toepassing op uw boeking. Vanaf 1 april 2016 gelden er nieuwe voorwaarden. Er zijn een aantal wezenlijke wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de oude voorwaarden en we raden u dan ook aan om de ANVR-consumentenvoorwaarden aandachtig door te lezen.


  Betalen
  De aanbetaling (minimum van 50,- euro) is 30% van de reissom. Dit bedrag dient binnen 7 dagen na boeken op onze rekening te staan. Houdt u hierbij rekening met de verwerkingstijd van de verschillende wijzen van betaling. Ook dienen de kosten van de SGR-bijdrage, Calamiteitenfonds, de eventuele reis- en/of annuleringsverzekering, het calamiteitenfonds en de reserveringskosten direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient zes weken voor vertrek bij Primavera Reizen binnen te zijn. Wanneer u binnen zes weken voor vertrek boekt, dient u het totale bedrag in één keer over te maken.

  Let op: heeft u een vakantie geboekt met een niet-flexibele vlucht, dan omvat de aanbetaling ook de kosten van de vlucht.


  Betalingsmogelijkheden
  iDeal
  De snelste en makkelijkste manier om uw vakantie te betalen is via iDeal. De betaling is direct bij ons binnen en loopt automatisch door in uw boeking.

  Creditcard
  De vakantie kunt u ook betalen met uw creditcard. Dit kan met een VISA of MasterCard. Aan betalingen met een creditcard zitten geen extra kosten verbonden.

  Internetbankieren
  Via uw bank kunt u de betaling overmaken met internetbankieren. Het is belangrijk dat u bij de overschrijving uw boekingsnummer vermeld. Houdt u er rekening mee dat door verschil in banken het een aantal dagen kan duren voordat de betaling verwerkt is in uw boeking.

  Mister Cash / Bancontact
  Woont u in België? Dan kunt u in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank online uw vakantie betalen. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

  Acceptgiro
  Wij versturen geen acceptgiro kaarten.

  Definitieve boeking
  Op het moment dat u alle gegevens heeft doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt Primavera Reizen dit als een definitieve boeking. Wilt u uw boeking annuleren, dan berekenen wij hiervoor de annuleringskosten volgens de Primavera Reizen voorwaarden.

  Het maken van een boeking
  U kunt de vakantie alleen direct bij Primavera Reizen boeken. Deze kunt u niet via het reisbureau boeken.

  De vakantie kunt u boeken via de prijstabellen op onze website.

  Minimum aantal deelnemers
  Voor al onze vakanties geldt een minimum aantal deelnemers van 20 bij 2 weken voor vertrek. Wanneer er minder dan 20 reizigers hebben geboekt heeft Primavera Reizen het recht om de vakantie te annuleren.

  Wanneer dit voorkomt wordt er altijd contact met u opgenomen.