Primavera Reizen
 1. Home
 2. Reisinformatie
 3. Extra services
 4. De dinervouchers

De dinervouchers

Let op: het is niet mogelijk om de dineervouchers te gebruiken in de maanden juli en augustus. Daarom is het momenteel niet mogelijk om voor vakanties in deze periode dineervouchers bij te boeken.

Speciaal voor de gasten die gaan verblijven aan de Portugese Algarve heeft Primavera een interessante aanbieding: de dinervouchers.

Door onze jarenlange samenwerking met vele restaurants in de Algarve hebben wij heel goede afspraken kunnen maken en daarvan laten wij onze gasten graag profiteren.

U kunt bij het boeken van uw reis direct uw dinervouchers kopen, u betaalt dan € 72,- voor 7 vouchers die u kunt inwisselen bij diverse restaurants aan de Algarve. Heeft u uw vakantie al geboekt en wilt u toch nog dinervouchers bijbestellen? Neem dan contact op met ons Sales & Service team via: 010-2452555.

Natuurlijk hebben wij contracten met leuke Portugese restaurants, maar als u eens iets anders wilt eten heeft u de keus uit vele andere keukens, van Italiaans, Chinees tot Nepalees.

U kunt zelf bepalen waar en wanneer u deze vouchers gebruikt en ondanks de naam “dinervouchers” kunt u ze ook gebruiken voor een heerlijke lunch.

Hoe werkt het?

Wanneer u uw vakantie boekt geeft u direct door hoeveel voucherboekjes u wilt hebben, u betaalt dit met de reissom.
Bij aankomst in Portugal ontvangt u van de Primavera reisleiding een welkomstenveloppe met hierin o.a. uw bestelde vouchers en een plattegrond van de plaats waar u gaat verblijven met hierop aangegeven de restaurants waar u terecht kunt met uw vouchers.
Wilt u een keer op pad naar een ander plaatsje en daar gebruikmaken van uw vouchers, dan kunt u dit aangeven bij de reisleiding en u krijgt dan een plattegrond van de betreffende plaats met hierop de deelnemende restaurants.
Elk restaurant dat meedoet is duidelijk herkenbaar aan het Primavera logo en heeft een uitgebreid Primavera menu voor u samengesteld.

U kunt kiezen uit:

 • 2 à 3 voorgerechten
 • 7 à 10 hoofdgerechten
 • 2 à 3 nagerechten

Dus er zal altijd iets tussen staan wat u lekker vindt!
Ook handig om te weten: in deze restaurants kunt u ook gebruikmaken van de gratis Primavera pas, welke u ook aantreft in de welkomstenveloppe. Op vertoon van de Primavera pas krijgt u 10% korting op een à la carte menu. (alleen bij contante betaling)

Waar vindt u de restaurants?

 • Monte Gordo: circa 7 restaurants
 • Altura: circa 3 restaurants
 • Cabanas: 2 of 3 restaurants
 • Pedras del Rei: bij het restaurant op het park kunt u ook gebruik maken van uw vouchers.

Dit is een leuke en voordelige manier om heerlijk uit eten te gaan en diverse gerechten uit te proberen. U kunt natuurlijk ook meerdere voucherboekjes bestellen, maar houd er rekening mee dat de vouchers alleen geldig zijn tijdens de reisperiode.

Bom apetite!