Primavera Reizen Reisinformatie

Klachten

Reisinformatie

 1. Home
 2. Reisinformatie
 3. Klachten
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Klachten

  Voor de vakantie
  Wanneer uw klacht betrekking heeft op Primavera Reizen of op het tot stand komen van de boeking, dan kunt u deze bij ons indienen via ons contactformulier.

  Na ontvangst van een klacht voor vertrek, versturen wij een ontvangstbevestiging met een behandelingstermijn van 1 dag. Afhankelijk van het type opmerking kan het voorkomen dat wij meer tijd nodig hebben om een passende reactie te geven. In dit geval krijgt u altijd binnen 2 weken na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie van ons. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw vertrekdatum.

  Tijdens de vakantie
  Het is noodzakelijk dat u uw klacht(en) over de reis of over uw vakantieverblijf direct meldt aan de receptie van de accommodatie en bij onze reisleiding ter plaatse. Onze reisleiding staat voor u klaar om uw klacht tijdens de vakantie op te lossen. Wanneer er op bestemming geen fysieke reisleiding aanwezig is of wanneer uw klacht ter plaatse niet naar wens is opgelost, neem dan contact op met ons hoofdkantoor via +31 (0)10 2802 102. Daarnaast is het noodzakelijk dat u ter plaatse een Customer Care formulier invult. Deze kunt u invullen met de reisleiding.

  Na de vakantie
  Indien uw klacht niet is opgelost tijdens uw vakantie, stuur dan een kopie van uw Customer Care formulier en een toelichting naar ons via het contactformulier. Met dit formulier kunt u, binnen 2 maanden na thuiskomst, uw klacht kenbaar maken. Klachten die op de bestemming niet zijn gemeld en waarvoor geen Customer Care formulier is ingevuld, worden afgewezen.

  Voor verdere informatie over reisvoorwaarden en uw rechten als reiziger verwijzen wij u naar de ANVR voorwaarden.

  Als uw klacht niet tot tevredenheid is opgelost of als u ter zake geen genoegdoening is verschaft, kunt u tot uiterlijk 24 maanden na de datum van indiening van uw klacht bij ons het geschil schriftelijk voor leggen aan de Geschillencommissie Reizen, te bereiken via de link: www.sgc.nl. Bij geschillen met een grensoverschrijdend karakter kunt u bovendien beroep doen op het Online Dispute Resolution platform van de Europese Unie via deze link: http://ec.europa.eu/odr.