Primavera Reizen Reisinformatie

Lidmaatschappen

Reisinformatie

 1. Home
 2. Reisinformatie
 3. Lidmaatschappen
 • Uitstekende service
 • Al 30 jaar uw Portugal specialist
 • Scherp geprijsd
 • Nederlandssprekende reisleiding
 • Lidmaatschappen

  ANVR
  Primavera Reizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen en bij de Vereniging van ANVR-Reisorganisatoren. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en de informatie daarover. De ANVR-Reisvoorwaarden zijn van toepassing voor alle gepubliceerde reizen op onze website. Behalve wanneer nadrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

  Deze Reisvoorwaarden vindt u terug op de website van het ANVR. Op deze website kunt u ook de ANVR-boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere belangrijke informatie terugvinden. Meer informatie vindt u op www.anvr.nl


  Calamiteitenfonds
  Primavera Reizen is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De op www.primaverareizen.nl gepubliceerde reizen vallen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

  Deze garantie houdt in dat wanneer je een vakantie bij Primavera Reizen boekt:
  - (een deel van) uw reissom terugkrijgt wanneer wij de vakantie als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt wanneer wij als gevolg van een calamiteit de vakantie moeten aanpassen of wanneer wij je vervroegd moeten repatriëren.

  Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.


  Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
  Primavera Reizen (KvK nr. 3609) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. De volledige SGR-garantieregeling is terug te vinden op www.sgr.nl/garantieregeling . De SGR garantie is alleen van toepassing op onze pakketreizen, en niet op onze losse vliegtickets.